Skip to main content
Ron Zacapa Centenario

Bruine rum

Ron Zacapa Centenario

Guatemala - Bruine rum 70CL 40%

Een super-premium rum, gemaakt van een blend van rum tussen de 6 en 23 jaar oud en gerijpt 'above the clouds' op 2300 meter in Guatemala. Een complexe, fruitige en chocolade-achtige smaak.

Een super-premium rum, gemaakt van een rums van tussen de 6 en 23 jaar oud. Zacapa gebruikt uitsluitend de zoetste eerste geperste suikerriethoning - in plaats van melasse - en is gerijpt in een aantal oude eiken vaten die eerder werden gebruikt voor Amerikaanse whisky's, Oloroso en Pedro Ximinez sherry. Het geheim van Zacapa zit in het trage, unieke rijpingsproces (Sistema Solera) dat plaatsvindt op grote hoogte: 2300 meter boven zeeniveau, in de koele lucht van de hooglanden van Guatemala. Dit vertraagt het rijpingsproces, wat zorgt voor de uiteindelijke balans tussen de aroma's en smaken die tijdens een lang proces ontwikkeld worden. 'Aged above the clouds' zoals ze het zelf met veel trots vertellen. In januari 2012 werd Zacapa benoemd tot een van de 'World’s Top 100 Most Valuable Luxury Brands' door de World Luxury Association. De complexe zoete fruitigheid en chocoladesmaken van Zacapa verdienen het om puur of met ijs te drinken. Ook in cocktails zal het zijn stempel zetten.

Online op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen
Ron Zacapa Centenario

70CL

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis

Alles over Ron Zacapa Centenario

Een super-premium rum, gemaakt van een blend van rum tussen de 6 en 23 jaar oud en gerijpt 'above the clouds' op 2300 meter in Guatemala. Een complexe, fruitige en chocolade-achtige smaak.

Een super-premium rum, gemaakt van een rums van tussen de 6 en 23 jaar oud. Zacapa gebruikt uitsluitend de zoetste eerste geperste suikerriethoning - in plaats van melasse - en is gerijpt in een aantal oude eiken vaten die eerder werden gebruikt voor Amerikaanse whisky's, Oloroso en Pedro Ximinez sherry. Het geheim van Zacapa zit in het trage, unieke rijpingsproces (Sistema Solera) dat plaatsvindt op grote hoogte: 2300 meter boven zeeniveau, in de koele lucht van de hooglanden van Guatemala. Dit vertraagt het rijpingsproces, wat zorgt voor de uiteindelijke balans tussen de aroma's en smaken die tijdens een lang proces ontwikkeld worden. 'Aged above the clouds' zoals ze het zelf met veel trots vertellen. In januari 2012 werd Zacapa benoemd tot een van de 'World’s Top 100 Most Valuable Luxury Brands' door de World Luxury Association. De complexe zoete fruitigheid en chocoladesmaken van Zacapa verdienen het om puur of met ijs te drinken. Ook in cocktails zal het zijn stempel zetten.

Ons verhaal

Guatemala
Guatemala
Zacapa Guatemala
Zacapa rijpt op 2300 meter. Het rijpingsproces vindt langzamer plaats op grote hoogte waardoor de rum een intensere geur, smaak en kleur krijgt. Rums van verschillende vaten en gehaltes van rijpheid worden vermengt om Zacapa zijn onderscheidende karakter te geven. Dit noemt men het Sistema Solera. Zacapa wordt gedistilleerd uit de eerste pers van suikerriet, bekend als “virgin sugar cane honey” Het suikerriet groeit op de vruchtbare, vulkanische aarde van de Guatamalteekse kust.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.