Skip to main content

Game of Thrones single malts

Game of Thrones single malts

NIET MEER BESCHIKBAAR De limited edition Game of Thrones malts. Voor deze selectie slaan Diageo en HBO slaan de handen ineen. Het nieuwe (en laatste) seizoen van GoT is pas vanaf april te zien, dus om tot die tijd in de stemming te komen... Er waren maar een bepaald aantal flessen beschikbaar. Helaas was een groot deel al snel uitverkocht!

bestel direct

de houses of westeros en night's watch whisky's

de houses of westeros en night's watch whisky's

Elke single malt komt van een bekende Schotse distilleerderij, en elke whisky is gekoppeld aan een van de Houses of Westeros of de Night's Watch. Zo bestaat deze limited edition collectie onder andere uit een Lagavulin, Dalwhinnie en Talisker. 

check de video
DE ACHT GAME OF THRONES WHISKY FLESSEN NAAST ELKAAR

de acht game of thrones whisky's

De Game of Thrones single malt collectie bevat acht verschillende soorten whisky's. Zeven daarvan zijn gekoppeld aan de Houses of Westeros, en één is gewijd aan de Night’s Watch:

  • Clynelish Reserve - House Tyrell: Clynelish is gelegen tussen groene velden en glooiende heuvels, met prachtige uitzichten op de Noordzee. 
  • Royal Lochnagar 12 Year Old - House Baratheon: Royal Lochnagar werd gezien als een whisky die een koninklijke familie waardig was; na het bezoek van koningin Victoria en prins Albert in 1848 kreeg de distilleerderij een koninklijke status. 
  • Dalwhinnie Winter's Frost - House Stark: Extreme omstandigheden zorgen voor de kenmerkende, honingachtige zoetheid en kruidige warmte van Dalwhinnie Winter's Frost. 
  • Cardhu Gold Reserve - House Targaryen: De Cardhu-distilleerderij werd in de 19e eeuw geleid door Helen Cumming en haar schoondochter Elizabeth. Het waren tijden waarin de whisky-industrie bijna geheel werd gedomineerd door mannen. 
  • Lagavulin 9 Year Old - House Lannister: Lagavulin is een van de meest legendarische single malt-merken en wordt al meer dan 200 jaar vervaardigd aan de kust van Islay. 
  • Talisker Select Reserve - House Greyjoy: De gelaagde smaken en het kenmerkende maritieme karakter van Talisker Select Reserve vormen het resultaat van de door golven geteisterde kusten van dit eiland. 
  • Singleton of Glendullan Select - House Tully: De kracht van water stroomt door zowel Huis Tully als door The Singleton Glendullan Select, aangezien deze whisky wordt geproduceerd op de banken van de Fiddich-rivier in de bosrijke heuvels van Dufftown.
  • Oban Little Bay Reserve - The Night's Watch: De distilleerderij van Oban ligt onder een steile rotswand die over de baai uitkijkt, op de grens tussen de westelijke hooglanden en de eilanden van Schotland.