Skip to main content

Game of Thrones single malts

Game of Thrones single malts

Voor deze selectie aan Game of Thrones single malts slaan Diageo en HBO de handen ineen. De serie is inmiddels alweer een tijd geleden afgelopen, maar de whiskys worden nog altijd gemaakt. Lees snel verder en kom erachter waar de whiskys op gebaseerd zijn. De Game Of Thrones whisky's zijn niet meer verkrijgbaar via gall.nl.

image

De Houses of Westeros en Night's Watch whisky's

Elke single malt uit deze collectie komt van een bekende Schotse distilleerderij en is gekoppeld aan één van de Houses of Westeros of de Night's Watch. Zo bestaat deze limited edition collectie onder andere uit een Lagavulin, Dalwhinnie en Talisker. 

check de video
DE ACHT GAME OF THRONES WHISKY FLESSEN NAAST ELKAAR

de acht game of thrones whisky's

De Game of Thrones single malt collectie bevat acht verschillende soorten whisky's. Zeven daarvan zijn gekoppeld aan de Houses of Westeros en één is gewijd aan de Night’s Watch:

  • Clynelish Reserve - House Tyrell: Clynelish is gelegen tussen groene velden en glooiende heuvels, met prachtige uitzichten op de Noordzee. 
  • Royal Lochnagar 12 Year Old - House Baratheon: Royal Lochnagar werd gezien als een whisky die een koninklijke familie waardig was; na het bezoek van koningin Victoria en prins Albert in 1848 kreeg de distilleerderij een koninklijke status. 
  • Dalwhinnie Winter's Frost - House Stark: Extreme omstandigheden zorgen voor de kenmerkende, honingachtige zoetheid en kruidige warmte van Dalwhinnie Winter's Frost. 
  • Cardhu Gold Reserve - House Targaryen: De Cardhu-distilleerderij werd in de 19e eeuw geleid door Helen Cumming en haar schoondochter Elizabeth. Het waren tijden waarin de whisky-industrie bijna geheel werd gedomineerd door mannen. 
  • Lagavulin 9 Year Old - House Lannister: Lagavulin is een van de meest legendarische single malt-merken en wordt al meer dan 200 jaar vervaardigd aan de kust van Islay. 
  • Talisker Select Reserve - House Greyjoy: De gelaagde smaken en het kenmerkende maritieme karakter van Talisker Select Reserve vormen het resultaat van de door golven geteisterde kusten van dit eiland. 
  • Singleton of Glendullan Select - House Tully: De kracht van water stroomt door zowel Huis Tully als door Singleton of Glendullan Select, aangezien deze whisky wordt geproduceerd op de banken van de Fiddich-rivier in de bosrijke heuvels van Dufftown.
  • Oban Little Bay Reserve - The Night's Watch: De distilleerderij van Oban ligt onder een steile rotswand die over de baai uitkijkt, op de grens tussen de westelijke hooglanden en de eilanden van Schotland. 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.