Skip to main content
Oudinot Brut

Champagne 4.4

2e halve prijs

Oudinot Brut

Oorsprong - Frankrijk 75CL 12%

Minder bekende champagne gemaakt door het huis Oudinot dat sinds 2004 is aangesloten bij de Laurent-Perrier groep. Elegant en fris met wit fruit, mineraliteit en een goede prijskwaliteit-verhouding.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Oudinot Brut

Deze heerlijke Champagne is samengesteld uit chardonnay en pinot noir. Hierdoor combineert hij zijn frisse smaak met die van van lekker rijp fruit. Typisch voor deze bubbels is de elegantie die hij krijgt door de zorgvuldige keuze van de wijngaarden èn door de toevoeging van een heel klein beetje likeur. Dat wordt vast een feestelijk Champagne ontbijt.  
 
Terechte winnaar van een gouden médaille op de International Wine & Spirit Competition en een zilveren médaille op de Decanter World Wine Awards.

Smaak appel, peer, fris, droog en mineralig
4.4
  • Heerlijk fris
Beschrijving Deze heerlijke Champagne is samengesteld uit chardonnay en pinot noir. Typerend voor de Champagnes van Oudinot is de zeer elegante smaak.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 12%
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Olivier KANENGIESER Champagne de Castellane 57 rue de verdun 51200 EPERNAY France Champagne de Castellane 57 rue de verdun 51200 EPERNAY France
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

1 keer bekroond
Oogstjaar 0000
Gouden

Int. Wine & Spirits Competition

Ons verhaal

Frankrijk, Champagne
Oudinot Champagne

Champagnehuis Oudinot is opgericht laat in de 19e eeuw toen Jules Edouard Oudinot besloot om zijn eigen Champagne te maken van de wijngaarden van Avize. Nadat hij 40 jaar aan het hoofd stond van dit bedrijf, gaf hij de leiding over aan zijn zoon Marcel Oudinot. In 1981 verkoopt deze het Champagnehuis aan de Trouillard familie, een belangrijke familie in de Champagne streek. Vanaf 2004 behoort Oudinot tot de Laurent-Perrier groep..

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen