Skip to main content
Rumbullion Rum

Bruine rum

Per fles

Rumbullion Rum

Verenigd Koninkrijk - Bruine rum 70CL 42,6%

Rumbullion! is ontstaan vanuit de zoektocht van onze oprichters naar een grotere en krachtigere gekruide rum. Gefrustreerd door het gebrek aan respect voor de basis van rum door vele gevestigde rummerken, besloten ze om zelf een gekruide rum te creëren.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Rumbullion Rum

Rumbullion! is ontstaan vanuit de zoektocht van onze oprichters naar een grotere en krachtigere gekruide rum. Gefrustreerd door het gebrek aan respect voor de basis van rum door vele gevestigde rummerken, besloten ze om zelf een gekruide rum te creëren.

Ze begonnen met's werelds favoriete manier om rum te drinken, rum en cola, en werkten achterstevoren .. door een basis set van plantaardige ingrediënten samen te stellen die het beste uit de mixer (cola) naar boven halen, maar ook om de smaken van de hoogwaardige basis rum te complimenteren. Het resultaat is een meermaals bekroonde premium spiced rum die trots overeind blijft in een mixdrankje. De producent werd in 2019 bekroond tot Rum Producer of the Year. Rumbullion! een knipoog naar de geschiedenis van rum. Een woord dat liefdevol werd gebruikt om dranken op basis van suikerriet te omschrijven en het 'grote tumult' dat het zou kunnen veroorzaken voordat de regels van de categorie werden gedefinieerd. Uiteindelijk, wordt elke fles Rumbullion! gewikkeld in papier en getwijnd in Kent.

Bevat cereals and their derivatives
Beschrijving Rumbullion! is ontstaan vanuit de zoektocht van onze oprichters naar een grotere en krachtigere gekruide rum. Gefrustreerd door het gebrek aan respect voor de basis van rum door vele gevestigde rummerken, besloten ze om zelf een gekruide rum te creëren.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 42,6%
Ingrediënten Ingrediënten: Water, GERSTEMOUT, TARWEMOUT, Hop
Allergie-informatie Cereals and Their Derivatives
Contactgegevens Leverancier
InBev Nederland NV Ceresstraat 1, 4811 CA, Breda
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Verenigd Koninkrijk, Kent
Verenigd Koninkrijk, Kent
Ableforths Kent
Ableforth's® werd in 2011 opgericht door drie vrienden die gewoonweg lekkere drankjes wilden maken waar ze zelf van zouden genieten - of dat nu gin, rum of andere lekkernijen waren. Ze haalden inspiratie uit het verleden, uit drankstijlen die bekend stonden om hun robuuste, frisse en ongewone smaken, en creëerden een reeks echt verdomd lekkere sterke dranken. Ableforth's is een door en door modern merk met een compromisloze benadering van zijn vloeistofcreatie. Van infusie (een proces dat in de drankenwereld bekend staat als cold-compounding) en vacuümdistillatie tot het gebruik van sterke dranken van de hoogste kwaliteit, waaronder XO Cognac, elke Ableforth's drank wordt heerlijk gemaakt, waarbij alleen de beste methoden en ingrediënten worden gebruikt om ervoor te zorgen dat elke slok iets bijzonders is.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.