Skip to main content

Smaakprofielen


Fresh Red

Fresh Red Smaakprofiel
Fresh Red Smaakprofiel

Dit ben jij: fruitig, fris en verfijnd. Kijk aan, jij bent een fris type. Midden in de winter in korte broek naar buiten? Heerlijk!

Daarnaast moet een wijn vooral lekker sappig zijn. Wat zuurgraad betreft scoor jij daarom best hoog. Niet te vol, niet te zwaar, en licht verteerbaar. Een beetje kruidig mag ook. Als het rode fruit maar uit het glas spat. Niet al te veel tannines, want daar wordt de wijn voor jou te stevig van. Denk bijvoorbeeld aan een Bourgogne Pinot Noir of een lichte Italiaanse wijn.

TIPS VOOR JOUW SMAAKPROFIEL

Als jouw smaakprofiel is aangemaakt weet je welke wijnen er goed bij je passen. Maar wat kun je er nog meer mee? Lees onze tips!

Meer over je smaakprofiel

JE PERSOONLIJKE WIJNMATCHES

In dit overzicht staan de wijnen die je vast lust, omdat ze binnen je smaakprofiel passen. Maar je persoonlijke favorieten vind je terug in je account. Dit zijn de wijnen die precies bij jouw persoonlijke smaakvoorkeuren passen. 

Je persoonlijke smaakprofielen

Alle smaakprofielen

Alle smaakprofielen

Met jouw smaakprofiel weet je welke wijnen er bij je passen. Maar misschien vind je een wijn uit een ander smaakprofiel ook lekker. Wil je meer weten over andere smaakprofielen?

Bekijk alle smaakprofielen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.