Skip to main content

Smaakprofielen


Fruit Smoothie

Fruit Smoothie Smaakprofiel
Fruit Smoothie Smaakprofiel

Dit ben jij: fruitig, sappig en toegankelijk. Een rode wijn moet voor jou fruitig zijn. Als een mand vol rood zomerfruit. Lekker fris met flink wat zuren, maar soepel in de mond. Geen harde randjes dus..

Je houdt van zachte tannines door houtlagering. Makkelijk drinkbaar, daar maak je jou het gelukkigst mee. Denk bijvoorbeeld aan een Pinot Noir uit Nieuw Zeeland.

TIPS VOOR JOUW SMAAKPROFIEL

Als jouw smaakprofiel is aangemaakt weet je welke wijnen er goed bij je passen. Maar wat kun je er nog meer mee? Lees onze tips!

Meer over je smaakprofiel

JE PERSOONLIJKE WIJNMATCHES

In dit overzicht staan de wijnen die je vast lust, omdat ze binnen je smaakprofiel passen. Maar je persoonlijke favorieten vind je terug in je account. Dit zijn de wijnen die precies bij jouw persoonlijke smaakvoorkeuren passen. 

Je persoonlijke smaakprofielen

Alle smaakprofielen

Alle smaakprofielen

Met jouw smaakprofiel weet je welke wijnen er bij je passen. Maar misschien vind je een wijn uit een ander smaakprofiel ook lekker. Wil je meer weten over andere smaakprofielen?

Bekijk alle smaakprofielen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.