Skip to main content

Smaakprofielen


Classic White

Witte druiven
Witte druiven

Dit ben jij: Ah, de connaisseur! Jij houdt van de klassieke, verfijnde witte wijn. Niet te zuur en niet te rond en vol. Maar precies er middenin.

Bekijk alle witte wijn

Dat verklaart jouw gemiddelde score op de zuurgraad. Een wijn mag voor jou best bijzonder en complex zijn. Je proeft graag verschillende smaaklagen. 

Het is duidelijk dat je hoog scoort op smaakcomplexiteit. Maar allemaal wel subtiel en beschaafd. Je bent tenslotte een echte klassieker. Beetje verhaal in het glas, helemaal top. Denk bijvoorbeeld aan een witte Bourgogne (Pouilly-Fuissé of chablis).

GALL & GALL WIJNBOX CLASSIC WHITE

Classic White wijnbox

Speciaal voor de Classic White hebben we een Gall & Gall wijnbox samengesteld. Hierin vind je 6 wijnen, een flyer over de wijnen in de wijnbox en een inlegvel over wijnproeven. Dit alles samen in een prachtige wijnbox. Deze wijnbox krijg je ook nog eens gratis thuisgestuurd via gall.nl! 

Alle wijnboxen

Er zijn voor alle smaakprofielen wijnboxen. Dus als je eens een uitstapje wilt maken naar een ander smaakprofiel, of je wilt iemand een origineel cadeau geven dat past bij zijn of haar smaakvoorkeuren: bekijk de smaakprofiel wijnboxen!

Bestel de Classic White wijnbox

TIPS VOOR JOUW SMAAKPROFIEL

Als jouw smaakprofiel is aangemaakt weet je welke wijnen er goed bij je passen. Maar wat kun je er nog meer mee? Lees onze tips!

Meer over je smaakprofiel

JE PERSOONLIJKE WIJNMATCHES

In dit overzicht staan de wijnen die je vast lust, omdat ze binnen ze smaakprofiel passen. Maar je persoonlijke favorieten vind je terug in je account. Dit zijn de wijnen die precies bij jouw persoonlijke smaakvoorkeuren passen. 

Je persoonlijke smaakprofielen

ALLE SMAAKPROFIELEN

Smaakprofielen

Met jouw smaakprofiel weet je welke wijnen er bij je passen. Maar misschien vind je een wijn uit een ander smaakprofiel ook lekker. Wil je meer weten over andere smaakprofielen?

Bekijk alle smaakprofielen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.