Wijnpakketten

Voor elk moment een passend wijnpakket

Bij Gall & Gall kun je voor elk moment een kant-en-klaar wijnpakket bestellen. Of dit nu is voor de borrel, het diner of voor een bijzonder moment. Met deze complete pakketten ben je meteen klaar. Wel zo handig toch? En die korting kan flink oplopen.

Wijnpakket Frescobaldi: Italiaanse topwijnen

Het huis Marchesi de Frescobaldi heeft een rijke historie. Al meer dan 700 jaar schittert haar naam in de Toscaanse wijnbouw. Dat betekent dertig (!) generaties Frescobaldi, die meer dan zeven eeuwen ervaring, deskundigheid en passie combineren voor de productie van de beste wijnen. Als kaarthouder ontvang je 9 euro korting op dit wijnpakket, een mooi cadeau om te geven of zelf te krijgen! 

Wijnpakket BBQ wijnen

Het perfecte pakket voor bij de barbecue: dit wijnpakket met 1 rode wijn, en 2 witte. Allebei in 2-voud, zodat je direct voldoende hebt! De Grüner Veltliner is een perfect aperitief en iets kruidig van smaak. De Valdivieso Chardonnay smaakt goed bij gebakken vis en die lekkere sausjes die je altijd bij de barbecue hebt. De rode Rawson’s Retreat is heerlijk bij een stevig stuk vlees. Met 35% korting en gratis thuisbezorgd!