Wijnboxen

Voor elk moment een passende wijnbox

Bij Gall & Gall kun je voor elk moment een kant-en-klare wijnbox bestellen. Of dit nu is voor de borrel, het diner of voor een bijzonder moment. Met deze complete boxen ben je meteen klaar. Wel zo handig toch? En die korting kan flink oplopen. Én ze worden gratis thuisbezorgd!

Wijnbox Prijswinnende Parels uit de kelder (3 x 2 wijnen)

Drie heerlijke wijnen in 2-voud in je wijnbox. De druiven van de Argento wijnen komen van speciaal geselecteerde wijngaarden. De Malbec is favoriet bij onze klanten en is soepel van smaak met een lichte kruidigheid en veel rijp zwart fruit. De Chardonnay is lekker vol en bijna romig van smaak. De Palo Alto Sauvignon Blanc is een zeer frisse witte wijn met een tintelende smaak. Bestel je deze box, dan betaal je geen bezorgkosten en krijg je bijna 30 euro korting!

Wijnbox Prijswinnende Parels uit de kelder voor kaarthouders (3 x 2 wijnen)

Speciaal voor kaarthouders is dit pakket samengesteld met ruim 30 euro korting en gratis thuisbezorgd! In dit pakket vind je de ‘kapitein’ van Vina La Rosa (La Capitana). Deze merlot is vol zomerfruit en rijk en vol van smaak. Peter Yealands is superverfrissend met een mooie nasmaak. Echt het proberen waard! En nog een Zuid-Franse rosé, boordevol zomerfruit. Alsof je weer in Frankrijk bent!