Wijnpakketten

Voor elk moment een passend wijnpakket

Bij Gall & Gall kun je voor elk moment een kant-en-klaar wijnpakket bestellen. Of dit nu is voor de nieuwjaarsborrel, het diner of voor een bijzonder moment. Met deze complete pakketten ben je meteen klaar. Wel zo handig toch? En die korting die kan oplopen tot 30 euro is ook mooi meegenomen. De pakketten worden gratis verzonden naar elk adres in Nederland!

Wijnpakket Whales Tale Sauvignon Blanc

Alles bij Yealands Estate in Nieuw-Zeeland wordt gerecycled. Van druiventakken en droesem tot afvalwater, verpakkingsmateriaal en glas. Deze duurzaam gemaakte Sauvignon Blanc is een combinatie van druiven van vier verschillende wijngaarden. Resultaat: hele frisse, aromatische wijn. Met 30 euro korting voor kaarthouders op een doos met 6 flessen!

Wijnpakketten met 18 euro korting

 Perfect voor de nieuwjaarsborrel!

Wijnpakket Valdivieso Sauvignon Blanc

In deze Sauvignon Blanc herken je de geur van groene en gele appels naast kruisbessen. De smaak is heerlijk fris en sappig, met ook weer kruisbessen en passievruchten. Een lekkere witte Chileense wijn voor bij een borrel met geitenkaas. Bekroond in De Grote Hamersma met een 7,5.

Wijnpakket Valdivieso Chardonnay

Uitstekend gemaakte Chardonnay uit Chili. Veel smaak en een goede balans. Dit is een witte wijn die iedereen lekker vindt, dus perfect voor de nieuwjaarsborrel. Bekroond in De Grote Hamersma met een 8.

Wijnpakket Valdivieso Merlot

Deze Merlot heeft de geur van pruimen, een beetje tabak en kersen. De smaak is zacht en soepel met rijpe tannines, veel fruit van zeer rijpe pruimen, zoete kruiden, koffie, chocolade en hij is een beetje rokerig. Een lekkere soepele borrelwijn uit Chili.

Wijnpakket Piccini

Piccini is het op 4 na grootste wijnbedrijf in Toscane. Innovatie, consequente kwaliteit en klanttevredenheid staan er hoog in het vaandel. Dat proef je in deze unieke Chianti, de stoere Genesi en de toegankelijke Chianti Classico.