Skip to main content

De lekkerste dranken


Voor Koningsdag

Koningsdag sterke drank flessen
Koningsdag sterke drank flessen

Bij Gall & Gall haal je de lekkerste drank voor Koningsdag. Ook vind je de lekkerste recepten voor oranje cocktails en handige tips hoe je bier snel kunt koelen. En ben je de BOB of heb je even geen zin in een oranje sterke drank? Ook dan zijn er genoeg lekkere dranken zonder alcohol te vinden bij Gall & Gall.

HOLLANDSE MEEZINGERS!

Het feest van onze Koning trappen we af met Koningsnacht. Net zoals de juiste drankjes, mogen echte Hollandse meezingers hier natuurlijk niet ontbreken. Of je nu thuis een feestje viert of in de kroeg staat: de knallers op deze Spotify playlist doen het altijd goed!

LIEVER ALCOHOLVRIJ?

Alcoholvrije wijn of bier tijdens als jouw Koningsdag drank saai? Absoluut niet! Zonder alcohol geniet je net zo van je glas, want het is gewoon net zo lekker. Ideaal als je de BOB bent, in blijde verwachting of gewoon even geen zin in alcohol hebt. 

Van alle dranken thuis

Wijn, bier, champagne of bijvoorbeeld een goede cocktail: wij zetten de lekkerste alternatieven voor je op een rij als je geen alcohol wilt drinken. En nee, deze doen echt niet onder voor ‘echte’ dranken. Proost!

 

ONTDEK ALCOHOLVRIJE DRANKEN