Skip to main content


Zondag 8 mei is het moederdag. Een dag om je moeder eens lekker in de watten te leggen met een heerlijk moederdagcadeau. Bestel je cadeau online en we bezorgen het bij haar thuis met een persoonlijk kaartje van jou erbij! Wil je het toch liever zelf langsbrengen, dan laat je het gewoon thuis bezorgen of haal je je cadeau in de winkel.

In een wijnbox zit een speciale selectie flessen voor je eigen thuisproeverij. Dat wordt een hele avond genieten voor jouw moeder! Er is er vast een die helemaal bij haar past. En de wijnen zitten al verpakt in een mooie geschenkdoos en dus je bent in 1 keer klaar!

Alle wijnboxen >

Speciaal voor jouw moeder hebben we nu een aantal leuke wijncadeaus! Verpakt in een mooie verpakking is dat extra leuk om te geven. 

Alle wijn en bubbel cadeaus >

Houdt je moeder van zoet? Deze likeuren vallen vast in de smaak. Doe er een persoonlijk kaartje bij en laat hem inpakken in een van onze cadeauverpakking voor de 'finishing touch'!

Alle likeuren >

Wil je een verrassend cadeau geven? Kies dan voor een alcoholvrije drank. We hebben een groot assortiment van alle soorten. Hier een kleine selectie voor je moeder!

Alle alcoholvrije cadeaus >

Meer lezen

Wil je je moeder echt verrassen? Maak dan een champagne ontbijt voor haar klaar. Kan ook met een alcoholvrije bubbel. Maar feestelijker je dag beginnen kan niet!

Ben je op zoek naar meer cadeau inspiratie? Bekijk dan eens onze cadeaupagina.

Shake voor je moeder een lekkere moederdagcocktail die helemaal bij haar past. Op onze cocktailpagina vind je gemakkelijk zelf te maken cocktails met hulp van barman Victor!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.