Skip to main content
Kijk hier voor alle actuele informatie m.b.t. het coronavirus en onze winkels.

Cadeaus voor


Moederdag

Zoete sterke drankflessen met roze hartjes
Zoete sterke drankflessen met roze hartjes

Je moeder.. is de allerliefste. Dus haal je voor haar het lekkerste moederdag cadeau bij Gall & Gall. Feestelijk ingepakt in een mooie cadeauverpakking en bezorgd, thuis of in de winkel. De mooiste kant en klare pakketten, feestelijke bubbels, lekkerste wijn en heerlijk smakende likeuren.

Alle moederdagcadeaus

NOG MEER CADEAUS

Nog een beetje teveel keuze? Hieronder staan tips voor een heerlijke likeur. Of een mooie fles wijn, rood, wit of rosé. Laat je cadeau verpakken in een mooie geschenkverpakking en klaar!

Nog een tip: de speciale limited edition van Freixenet. Deze rosado cava is helder roze aardbeien van kleur en de smaak is fris en licht, zacht en aangenaam. 

Wil je meer keuze? Ga dan naar de shop en zoek je favoriet! Elke fles kun je laten inpakken en met wenskaart verzenden naar elk gewenst adres. 

Gaat het niet om je moeder, maar om je SCHOONmoeder? Ook voor haar en de rest van de familie hebben we ideeën. Doe inspiratie op voor cadeaus voor de (schoon)familie!

Freixenet Rosado Limited Edition 75CL


EXTRA VERRASSING

Leg je moeder in de watten met een champagne ontbijt! Dat heeft ze wel verdiend na al keren je was doen, oppassen, je ophalen op onmogelijke tijden, toch? 

Geen ochtendmens? Ga dan lekker een avondje met haar series kijken. Bijpassende cocktail erbij en lekkere hapjes. Vindt ze hartstikke gezellig, wedden?