Cadeaus voor Moederdag

Je moeder

.. is de allerliefste. Dus ook na moederdag haal je voor haar de lekkerste cadeaus bij Gall & Gall. Feestelijk ingepakt in een mooie cadeauverpakking en bezorgd, thuis of in de winkel. De mooiste kant en klare pakketten, feestelijke bubbels, lekkerste wijn en heerlijk smakende likeuren. 

Cadeaupakketten

Voor je moeder

(1)

Licor 43 Orochata GVP 2 glazen
Niet meer beschikbaar

De magische cadeauvinder

Nog makkelijker kiezen? Ga dan naar onze moederdag cadeauvinder! Hierin vind je de cadeaus die het best passen bij jouw moeder. 

Onze winkelmanager Walter heeft een speciaal assortiment samengesteld met de mooiste cadeaus voor jouw moeder. 

Is ze gek op series kijken of is het een keukenprinses? Met de moederdag cadeauvinder vind je het perfecte cadeau voor haar. 

Nog meer cadeaus

Nog een beetje teveel keuze? Hieronder staan tips voor een heerlijke likeur. Of een mooie fles wijn, rood, wit of rosé. Laat je cadeau verpakken in een mooie geschenkverpakking en klaar!

Nog een tip: de speciale limited edition van Freixenet. Deze rosado cava is helder roze aardbeien van kleur en de smaak is fris en licht, zacht en aangenaam. 

Wil je meer keuze? Ga dan naar de shop en zoek je favoriet! Elke fles kun je laten inpakken en met wenskaart verzenden naar elk gewenst adres. 

Extra verrassing

Leg je moeder in de watten met een champagne ontbijt! Dat heeft ze wel verdiend na al keren je was doen, oppassen, je ophalen op onmogelijke tijden, toch? 

Geen ochtendmens? Ga dan lekker een avondje met haar series kijken. Bijpassende cocktail erbij en lekkere hapjes. Vindt ze hartstikke gezellig, wedden?