Skip to main content

Tijd voor de picknick

Als het voorjaar wordt begint het te kriebelen: je wilt naar buiten! Of je nu lekker je tuin in gaat, naar het park of strand: vergeet vooral niet een goed gevulde picknick mand! Met de lekkerste picknick boodschappen: smaakvolle hapjes, verfrissende wijnen, makkelijke cocktails of een koel biertje. Tips voor alles wat jij op je picknick kleed wilt hebben geven we je op deze pagina.
Lees snel verder!

Picknick wijn

Een lekker koel glas wijn bij de picknick is pas echt genieten. En er is voor elk wat wils. Ideaal voor de picknick is de bag-in-box. Het neemt handig mee, er zit evenveel in als in 4 flessen en er zit een handig tapkraantje aan. Natuurlijk ben je er bij Gall & Gall zeker van de het een heerlijke wijn is!

Cocktails bij de picknick

Hoe leuk als je bij de picknick een lekkere cocktail maakt! Want dat is helemaal niet moeilijk. Bij de cocktails die wij voor je hebben uitgekozen heb je maar 2 of 3 ingrediƫnten nodig. En het ziet er meteen superfeestelijk uit.
Met onze cocktailpakketten heb je in 1 keer alles in huis voor je cocktail!
Of maak het jezelf gemakkelijk met een kant-en-klare cocktail. Die neem je koud mee en hoef je alleen maar in te schenken!

Picknick hapjes om je vingers bij af te likken

Wil je wat makkelijke hapjes meenemen als je gaat picknicken? We hebben een kleine selectie gemaakt van hapjes die je gemakkelijk van tevoren kunt maken en die ook nog eens heerlijk smaken met een bijpassend drankje!

Picknick bier

Heerlijk relaxen op een picknickkleed met een ijskoud biertje. Zie je het ook voor je?
In deze tijd van het jaar kies je natuurlijk voor een frisse lentebok! Dit bier verschijnt altijd eind maart en wordt gebrouwen met meer alcohol en hop. Vroeger deed men dit zodat het bier tot de zomer goed te drinken was. Dit seizoensbier is fruitig en hoppig past perfect bij de picknick.
Kies je voor gemak: neem dan een sixpack bier in blik. Wil je snel je bier koelen? Bekijk onze tips om je bier supersnel koud te krijgen >

Meer lezen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.