Skip to main content

cadeau inspiratie


Valentijnscadeau voor hem of haar

Valentijnscadeau voor hem of haar

Voor een overheerlijk valentijnscadeau ga je naar Gall & Gall. Verras je geliefde, vriend of collega op valentijn met een cadeau om op te drinken. Bij Gall & Gall vind je maar liefst 1600 cadeaus voor valentijn. Laat je favoriete fles verpakken in een mooie cadeauverpakking, kaartje erbij en het is klaar om bezorgd te worden. Op elke adres bezorgd en vandaag besteld = morgen in huis. 

BESTEL JE VALENTIJNSCADEAU

Speciaal voor Valentijn: Baileys Red Velvet

Deze is speciaal voor Baileys fans! Want Baileys komt met de Baileys Red Velvet Cupcake. Deze limited edition is een ideaal cadeau voor Valentijnsdag. 

Smaak

De likeur heeft de rood fluwelen cupcake smaak in combinatie met de smaak van vanille, chocolade en de traditionele Bailey’s Irish Cream.

Hoe drink je 'm?

Om puur te drinken als shot, on the rocks óf in combinatie met ijs en koffie!

Baileys Red Velvet Cupcake 70CL

EEN VALENTIJNSCADEAU VOOR HAAR

Zoek jij een cadeau voor je vriendin voor valentijnsdag? En vind je het ook zo lastig kiezen tussen een fles wijn, een zoet likeurtje of een feestelijke bubbel? Lees dan hier hoe je het perfecte valentijnscadeau voor haar kan vinden. Zo vind je en valentijnsdagcadeau dat elke vrouw gegarandeerd echt lekker vindt. 

Laat die romantiek maar komen!

LEES MEER

VALENTIJNSCADEAU VOOR HEM

Een valentijnscadeau voor een man kopen is zo makkelijk nog niet. Het valentijnscadeau moet passen bij zijn smaak en persoonlijkheid. Maar wat is nu het juiste valentijnscadeau voor je vriend of scharrel?

Door "het perfecte valentijnscadeau voor hem" te lezen heb jij binnen 5 minuten die juiste fles voor je man of vriend te pakken. 

CADEAU ZOEKEN VOOR JE VRIEND

KNALLEND CADEAU?

Ben je op zoek naar een extra feestelijk cadeau? Kies dan voor een fles bubbels. Een champagne of een fles cava of prosecco. Helemaal leuk om het in te pakken in een champagne ontbijt of een champagne diner!

BESTEL JE BUBBELS

smaakprofielen smartphone visualisatie

BINNEN 24 SECONDEN DE PERFECTE WIJN

Zeker weten dat je de juiste wijn kiest? Laat je vriend of vriendin de smaakprofielen test doen. Binnen 24 seconden en 13 vragen krijgen we een goed beeld van zijn of haar smaakvoorkeuren. En daaraan koppelen we de best passende wijnen. 

Zo ben jij verzekerd van het perfecte cadeau!

DOE DE TEST