Skip to main content
Kijk hier voor alle actuele informatie m.b.t. het coronavirus en onze winkels.

cadeau inspiratie


Valentijnsdag

Valentijnsdag

Voor de lekkerste Valentijnscadeaus ga je naar Gall & Gall. Verras je geliefde, vriend of collega met het drankcadeau. Bij Gall & Gall vind je maar liefst 1600 cadeaus. Laat je favoriete fles verpakken in een mooie cadeauverpakking, kaartje erbij en het is klaar om bezorgd te worden. Op elke adres bezorgd en vandaag besteld = morgen in huis. 

ALLE VALENTIJNSCADEAUS

DE VALENTIJN CADEAUVINDER

Vind je het toch moeilijk om het juiste cadeau te vinden? Gebruik dan onze Valentijn Cadeauvinder! Hiermee vind je binnen 10 seconde het juiste cadeau voor jouw partner. Of beste vriend. Of voor je moeder. 

Probeer het eens en haal vandaag nog het juiste cadeau in huis!

NAAR DE CADEAUVINDER

Speciaal voor Valentijn: Baileys Red Velvet

Deze is speciaal voor Baileys fans! Want Baileys komt met de Baileys Red Velvet Cupcake. Deze limited edition is een ideaal cadeau voor Valentijnsdag. 

Smaak

De likeur heeft de rood fluwelen cupcake smaak in combinatie met de smaak van vanille, chocolade en de traditionele Bailey’s Irish Cream.

Hoe drink je 'm?

Om puur te drinken als shot, on the rocks óf in combinatie met ijs en koffie!

Baileys Red Velvet Cupcake 70CL

VOOR JE VRIENDIN

Zoek jij een cadeau voor je vriendin voor valentijnsdag? En vind je het ook zo lastig kiezen tussen een fles wijn, een zoet likeurtje of een feestelijke bubbel? Lees dan hier hoe je het perfecte cadeau voor haar kan vinden. Zo vind je wat zij echt lekker vindt. 

Laat die romantiek maar komen!

LEES MEER

VOOR JE VRIEND

Voor je vriend wil je alles uit de kast halen. Het perfecte drankcadeau dat past bij zijn smaak en persoonlijkheid. Maar wat is de juiste fles?

Door "het perfect cadeau voor hem" te lezen heb jij binnen 5 minuten die juiste fles te pakken. 

CADEAU ZOEKEN VOOR JE VRIEND

KNALLEND CADEAU?

Ben je op zoek naar een extra feestelijk cadeau? Kies dan voor een fles bubbels. Een champagne of een fles cava of prosecco. Helemaal leuk om het in te pakken in een champagne ontbijt of een champagne diner!

BESTEL JE BUBBELS

smaakprofielen smartphone visualisatie

BINNEN 24 SECONDEN DE PERFECTE WIJN

Zeker weten dat je de juiste wijn kiest? Laat je vriend of vriendin de smaakprofielen test doen. Binnen 24 seconden en 13 vragen krijgen we een goed beeld van zijn of haar smaakvoorkeuren. En daaraan koppelen we de best passende wijnen. 

Zo ben jij verzekerd van het perfecte cadeau!

DOE DE TEST