Skip to main content

Valentijns cadeaus

Met maar liefst 1600 cadeaus vind je bij Gall & Gall zeker hét perfecte cadeau voor Valentijnsdag! Daarmee verras je je geliefde, vriend of collega op 14 februari. Laat je favoriete fles verpakken in een mooie cadeauverpakking, kaartje erbij en het is klaar om bezorgd te worden. Op elk adres bezorgd en vandaag besteld = morgen in huis. 

image

Top 5 cadeaus

Doe iets liefs: handen uit de mouwen

Pak jij echt uit met Valentijn, dan regel je naast een cadeau natuurlijk ook nog iets attents. Maar wat? Wij hebben de tips voor je op een rijtje gezet! Maak bijvoorbeeld een champagne ontbijt. Of mix samen de lekkerste (alcoholvrije) cocktails! En natuurlijk vind je bij Gall & Gall ook cadeau ideeën voor hem en voor haar.

Verras met een cocktailpakket
In dit cocktailpakket zitten alle dranken die je nodig hebt voor een heerlijke cocktail. Je hoeft alleen nog de garnering zelf toe te voegen. Laat het cocktailfeest maar beginnen!

Voor de wijnliefhebber
Voor de wijnliefhebber hebben we speciaal samengestelde wijnboxen. Daarin vind je een bijzondere selectie wijnen om cadeau te geven. Of zelf te proeven natuurlijk!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.