Skip to main content
Benromach Tri Pack

Vol & rijk

Per fles

Benromach Tri Pack

60CL 44%

Deze set bevat 3 verschillende expressies: de rokerige Peat Smoke, de mooie 10 jaar oude en de Benromach Organic. Wij wensen je alvast een leuke proefavond.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Benromach Tri Pack

Leuke Benromach giftset 3 x 20cl in een mooie geschenkdoos. Leuk om 3 verschillende Benromach's eens naast elkaar te proeven.

Inhoud 60 Centiliter
Alcoholpercentage 44%
Contactgegevens Leverancier
The Benromach Destillery Co. Ltd www.Benromach.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Schotland, Speyside
Benromach Speyside

Benromach bevindt zich iets ten noorden van de plaats Forres. De naam is afkomstig uit het Gaelic en betekent "ruige berg". De distilleerderij werd gebouwd in 1898 door Duncan MacCallum, en geopend in 1900 onder de naam Benromach Distillery Co. maar direct daarna alweer gesloten. Rond 1910 weer heropend onder de naam Forres, na de eerste wereldoorlog werd de originele naam Benromach weer ingevoerd. Na vele sluitingen en overnames werd Benromach in 1983 definitief gesloten. In 1992 kocht de onafhankelijke bottelaar Gordon & MacPhail uit Elgin de lege gebouwen en de nog overgebleven voorraden van United Distillers. Na de overname door Gordon & MacPhail in 1992 startte men in 1997 met de herbouw en werd de distilleerderij in 1998 door de Prince of Wales weer heropend. De rijping vindt hoofdzakelijk plaats op sherryvaten maar ook op refill en bourbon vaten. Gordon & MacPhail brengt de gehele productie als single malt op de markt.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen