Skip to main content
De Montal VSOP
Frankrijk

Armagnac

Per fles

De Montal VSOP

Frankrijk - Armagnac 70CL 40%

Een forse boeren en complexe VSOP met de kenmerkende geur van pruimen en gestoofd fruit. Kaneel, peper en vanille complementeren het pallet van smaak en geur.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

De Montal VSOP

Frankrijk 70CL

Alles over De Montal VSOP

Een forse boeren en complexe VSOP met de kenmerkende geur van pruimen en gestoofd fruit. Kaneel, peper en vanille complementeren het pallet van smaak en geur.

Uniek voor De Montal is het gebruik van de Baco druif. Deze versterkt de geur van pruimen welke kenmerkend is voor Armagnac. Een uitzonderlijk lange lagertijd voor VSOP: 7 tot 8 jaar, verleent de Montal VSOP een zachtheid die de balans tussen geur en smaak bewaart. Bijzonder smaakvol als afsluiting van een diner.

Beschrijving Een forse boeren en complexe VSOP met de kenmerkende geur van pruimen en gestoofd fruit. Kaneel, peper en vanille complementeren het pallet van smaak en geur.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Chateau du Rieutort 32510 ROQUELAURE-GERS-FRANCE
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk
Frankrijk
Montal Frankrijk
De Montal oogst als het donker is en de wijngaarden zijn afgekoeld. Binnen twee uur worden de streng geselecteerde druiven geperst en zonder filtering in tanks opgeslagen. Het druivensap vergist op een natuurlijke wijze. Distillatie vindt ongefilterd plaats waardoor alle smaak en geur bewaard blijven. Hierna wordt de eau de vie voor zeer lange tijd gelagerd. Olivier de Montal, een echte musketier, selecteert persoonlijk de vaten die gehuwd worden voor botteling.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.