Skip to main content
Gebrouwen door Vrouwen Geschenkverpakking

Geschenkverpakking

Per artikel

Gebrouwen door Vrouwen Geschenkverpakking

165CL 7,8%

Ze begonnen in 2013 met bier brouwen, gewoon thuis in een pan van 35 liter. Met vallen en opstaan hebben ze zich in het brouwproces eigen gemaakt en nu weten ze precies hoe ze een fris, zoetig en smaakvol bier kunnen maken.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Gebrouwen door Vrouwen Geschenkverpakking

Het zijn bieren met veel kruiden en bijzondere, maar toegankelijke smaken. In dit pakket de beste bieren voor jou om te proeven!

Inhoud 165 Centiliter
Alcoholpercentage 7,8%
Contactgegevens Leverancier
DE BAR Gebrouwen door vrouwen Jan Pieter Heijestraat 119D 1054 MD Amsterdam
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.