Skip to main content
Hardy VSOP Fine Champagne

Cognac

Per fles

Hardy VSOP Fine Champagne

Frankrijk - Cognac 70CL 40%

Hardy VSOP. Cognac is een heerlijke Cognac van het merk Hardy. Deze Cognac is gedistilleerd in de prachtige Fine de Champagne regio in Frankrijk en is gebotteld op 40 % alcohol.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Hardy VSOP Fine Champagne

70CL

Alles over Hardy VSOP Fine Champagne

Hardy VSOP. Cognac is een heerlijke Cognac van het merk Hardy. Deze Cognac is gedistilleerd in de prachtige Fine de Champagne regio in Frankrijk en is gebotteld op 40 % alcohol.

VSOP Cognac ofwel "Very Superior Old Pale" Cognac wordt minstens 4 jaar gerijpt en mag dan ook pas geclassificeerd worden als VSOP als dit het geval is. De smaak van VSOP Cognac is meestal wat zachter dan V.S. Cognac met duidelijke tonen van eikenhout en kruiden. Er zijn zeer goede VSOP's te koop, waarvan vele heerlijk puur gedronken worden. Deze categorie cognac is echter een favoriet geworden bij mixologen als een prachtig element van een Cognac Cocktail.

Smaak Peer, walnoten en kaneel
Beschrijving Hardy VSOP. Cognac is een heerlijke Cognac van het merk Hardy. Deze Cognac is gedistilleerd in de prachtige Fine de Champagne regio in Frankrijk en is gebotteld op 40% alcohol.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Contactgegevens Leverancier
Anker Amsterdam Spirits B.V. Slego 2, 1046 BM Amsterdam
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Smaak Peer, walnoten en kaneel

Ons verhaal

Frankrijk, Cognac
Frankrijk, Cognac
Maison Hardy Frankrijk, Cognac

Maison Hardy dankt zijn naam aan een authentieke Engelse heer, Anthony Hardy. Zoals elke gewetensvolle wijn- en gedistilleerde handelaar, ging Hardy graag zo vaak als hij kon weg uit Londen en ging naar de Charente om de vorderingen van de beste Cognac-crus te bekijken. Hij bezweek uiteindelijk voor de charmes van de regio in 1863, verhuisde definitief en richtte Maison Hardy op. Als teken van zijn grote genegenheid voor Frankrijk en de Fransen, ging hij zelfs zo ver dat hij de Gallische vorm van zijn voornaam aannam, voortaan bekend als Antoine Hardy. Hij adopteerde ook de iconische Franse haan als het embleem van zijn nieuwe bedrijf.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.