Skip to main content
Hendrick's Gin Lunar

Gin

Per fles

Hendrick's Gin Lunar

Schotland - Gin 70CL 43,4%

Hendrick’s Lunar Gin is een limited edition van de originele Hendricks Gin. Lunar Gin bestaat uit de oorspronkelijke elf botanicals (ingrediënten) waaraan een aantal unieke botanicals zijn toegevoegd.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Hendrick's Gin Lunar

Hendrick’s Lunar Gin is een limited edition van de originele Hendricks Gin. Lunar Gin bestaat uit de oorspronkelijke elf botanicals (ingrediënten) waaraan een aantal unieke botanicals zijn toegevoegd.

Mening van een expert

-

Master Distiller Lesley Gracie heeft zich hierbij laten inspireren door kruiden en bloemen waarvan sommige alleen onder het maanlicht geuren. Hiermee vangt Hendrick’s Gin met Lunar het holst van de nacht in een fles. Deze intrigerende complexiteit en vriendelijke warmte zijn de herkennen in deze rijke, warme en verleidelijke gin. Hendrick’s Gin Lunar dankt zijn naam aan het adembenemende uitzicht van het Schotse Ayrshire, een graafschap in het zuidwesten van Schotland. Het uitzicht van Ayrshire is niet alleen overdag, maar zelfs ’s nachts te bewonderen met haar schemerende maan en sterren. Lesley Gracie heeft de sensatie van deze nachtelijke ervaringen verwerkt in deze limited edition. Neus: Licht peperig en bloemig met aromatische geuren en een beetje citrus. Vleugjes lavendel, hibiscus en roos. Palet: Een verleidelijke combinatie van warm en bloemig. Het palet van zorgeloze avonden onder het schemerende licht van de maan. De afdronk komt met tonen van kardemon, vanille en citrus.

Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 43,4%
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Schotland
Schotland
Hendricks Schotland
De historie van Hendrick's gin begint bij het ontwikkelen van een speciale distilleerketel in 1860, de 'Bennet Still' in Schotland. Deze koperen distilleerketel zorgt voor een distillaat met een bijzonder robuuste smaak. Het familiebedrijf ontdekt na vele jaren experimenteren met verschillende soorten kruiden, uiteindelijk de perfecte gin. Hendrick's gin is gemaakt van een distillaat met bijzondere kruiden, aangevuld met roos en komkommerextracten.

Mening van een expert

-

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.