Skip to main content
Jameson 18 Years

Mild & Zacht 5.0

Jameson 18 Years

Ierland - Malt 70CL 40%

Gedistilleerd voor weken. Gerijpt in decennia. Geperfectioneerd over generaties. Jameson 18 Years is waar tijd en traditie samenkomen.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Alles over Jameson 18 Years

Gedistilleerd voor weken. Gerijpt in decennia. Geperfectioneerd over generaties. Jameson 18 Years is waar tijd en traditie samenkomen. Een unieke mix van 3 kenmerkende distillaten gerijpt in onze beste eiken vaten voor bijna twee decennia, de geest krijgt vervolgens een laatste huwelijkse periode van tenminste 6 maanden in een vers Amerikaans eiken vat, wat zorgt voor de toevoeging van een unieke complexiteit en elegantie. Zo ontstaat een heerlijke milde whiskey met een complexe smaak en tonen van hout, kruiden en toffee. Kortom, een aanrader voor beginners die iets bijzonders willen proberen!

5.0
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Onovertrefbare single malt whiskey! Service (via website besteld) perfect!
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Heel zacht... En zowel qua smaak als geur komt zoethout voor.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Zacht, vol in smaak, mooie kleur.
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Zacht, volle smaak - heerlijk
 • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
  Super!
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 40%
Oorsprong Ierland
Contactgegevens Leverancier
Pernod Ricard Nederland NDSM-Plein 34, 1033 WB Amsterdam
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Ierland, Dublin
Jameson Dublin

In 1780 legde John Jameson in de Bowstreet Distillery in Dublin de basis voor zijn whiskey, die zou uitgroeien tot 's werelds meest favoriete Ierse whiskey. Zijn motto hierbij was 'Sine Metu', wat 'zonder vrees' betekent en nog steeds vermeld staat op iedere Jameson fles. Om de meest verfijnde Ierse whiskey te kunnen produceren, moedigde hij de boeren uit de omgeving aan de beste kwaliteit gerst te verbouwen. Er werd geinvesteerd in alleen de allermooiste vaten en zijn werknemers behoorden tot de best betaalden uit de regio.

Mening van onze expert

So smooth I would drink it even if my name were not on it
 • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf € 50,-

 • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.