Skip to main content
Kornog Peated Single Malt Whisky

Krachtig & rokerig

Kornog Peated Single Malt Whisky

Frankrijk - Malt 70 cl 46%

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Kornog Peated Single Malt Whisky

Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 46%
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Celtic Whisky Distillerie France-Pleubian
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk, Bretagne
Celtic Whisky Distillerie Bretagne

De distilleerderij is gelegen aan de kust van Noord-Bretagne, dat een ideaal klimaat heeft voor het rijpen van uitzonderlijke whisky's. Ze produceren al jaren met succes unieke Franse whisky's met Keltische roots. De distilleerderij heeft een aantal specifieke kenmerken die de productie van whisky's in de puurste ambachtelijke traditie garanderen: open vuur, langzame distillatie en het gebruik van traditionele apparatuur, zoals twee kleine pot stills en houten fermentoren. Bovendien bevordert de rijping van de whisky aan zee een vroege balans en complexiteit.

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.