Skip to main content
Mokum Dusk Cool Blend

NIEUW

-30%

Alcoholvrij alternatief - Gin

NIEUW

Mokum Dusk Cool Blend

Nederland - Alcoholvrij alternatief - Gin 70CL 0,4%

De harsachtige smaak van jeneverbes en de frisse toets van komkommer worden perfect in balans gebracht door de anijsachtige smaak van dille en de aromatische, lichtzure smaak van citroenschil.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Mokum Dusk Cool Blend

Mokum Dusk Cool Blend is een alcoholvrije, gedistilleerde gin. Het unieke recept van Mokum Dusk Cool Blend bevat plantaardige ingrediënten die het beste in elkaar naar boven brengen. De harsachtige smaak van jeneverbes en de frisse toets van komkommer worden perfect in balans gebracht door de anijsachtige smaak van dille en de aromatische, lichtzure smaak van citroenschil. Daardoor heeft Mokum Dusk Cool Blend een heerlijk fris en verkoelend mondgevoel. Een prachtig besluit van een lange werkdag. En een geweldig aperitief.

Beschrijving De harsachtige smaak van jeneverbes en de frisse toets van komkommer worden perfect in balans gebracht door de anijsachtige smaak van dille en de aromatische, lichtzure smaak van citroenschil.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 0,4%
Ingrediënten water, natuurlijke botanische distillaten en extracten, E330, E202, E211
Contactgegevens Leverancier
Pieter Vonk Nieuwegracht 12, 3763 LB Soest
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Nederland, Noord-Holland
Mokum Dusk Noord-Holland

Mokum Dusk is geboren in Amsterdam. En geïnspireerd op de mensen die de stad kleur geven. Levensgenieters die alles uit hun dag willen halen, maar weigeren om concessies te doen aan de kwaliteit van hun gin. Daarom doen wij er alles aan om alcoholvrije gin te maken van de allerbeste kwaliteit. Wij nemen alleen genoegen met een uniek recept, de allerbeste plantaardige ingrediënten en gepassioneerde vakmensen die hun kennis van gin al generaties lang met de paplepel krijgen ingegoten. Die ervaring – 185 jaar om precies te zijn – proef je in elke druppel. Mokum Dusk is alcoholvrije gin met een vleugje Amsterdam. Gemaakt om van te genieten.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.