Skip to main content
Mumm Cordon Rouge
Frankrijk

Champagne

Jouw Premium prijs

Mumm Cordon Rouge

Frankrijk - Chardonnay, Pinot noir 75CL 12%

Deze Champagne Brut van Mumm is elegant, fris en krachtig. Je proeft de smaak van perziken, abrikozen, lychee en ananas. Daarnaast vanille, karamel en honing.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Mumm Cordon Rouge

Frankrijk 75CL

Alles over Mumm Cordon Rouge

Deze Champagne Brut van Mumm is elegant, fris en krachtig. Je proeft de smaak van perziken, abrikozen, lychee en ananas. Daarnaast vanille, karamel en honing.

Cordon Rouge is de Brut van champagnehuis Mumm uit Reims. Deze wijn wordt al sinds 1873 gemaakt. Mumm heeft een groot eigen wijngaardbezit dat voornamelijk staat aangeplant met pinot noir. Vandaar dat deze blend bestaat uit 45% pinot noir, 30% chardonnay en 25% pinot meunier. De champagne is elegant, fris en krachtig. Je proeft de smaak van perziken, abrikozen, lychee en ananas. Daarnaast vanille, karamel en honing. Heerlijk in combinatie met parmaham, eendenborst of kalfsvlees.

Smaak elegant, fris en krachtig
Lekker bij parmaham , eendenborst en kalfsvlees
Druivensoort
Druivensoort
Chardonnay
Met de chardonnay druif kunnen veel verschillende wijnen worden gemaakt; van subtiele, zeer frisse Chablis tot aan houtgelagerde, rijke, volle wijnen.
Pinot noir
Deze druif zorgt voor fruitige rode wijnen die geliefd zijn om de aroma's van rood fruit en specerijen. En een lange soepele afdronk met zachte tannines. Perfect bij eend, kip en varkensvlees.
Beschrijving Deze Champagne Brut van Mumm is elegant, fris en krachtig. Je proeft de smaak van perziken, abrikozen, lychee en ananas. Daarnaast vanille, karamel en honing.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 12%
Soort chardonnay, pinot noir, pinot meunier
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
PERNOD RICARD Boulevard de Waterloo 16 - 1000 Bruxelles Email: data.prbelgium@pernod-ricard.com Telefoon: 0032.2.663.62.91
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Smaak elegant, fris en krachtig
Lekker bij parmaham , eendenborst en kalfsvlees

Ons verhaal

Frankrijk, Champagne
Frankrijk, Champagne
Mumm Frankrijk, Champagne
De familie Mumm maakte en verhandelde al lang wijn voordat ze champagne gingen maken. In Duitsland wel te verstaan. Van oorsprong komt de familie namelijk uit Keulen. Maar in de 19e eeuw ontdekken ze dat er veel meer geld te verdienen valt met de productie van champagne. In 1827 richt Georges Hermann Mumm het champagnehuis op in Reims. Tijdens de Eerste Wereldoorlog realiseert hij zich dat hij nog altijd de Duitse nationaliteit heeft met alle gevolgen van dien. Het champagnehuis wordt in beslag genomen door de Franse staat. Later wisselt het huis nog vaak van eigenaar. Tegenwoordig is Mumm een van de grootste producenten uit de champagne met ook een groot bezit aan eigen wijngaarden.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.