Skip to main content

Wat geef je cadeau aan je


(schoon)familie?

cadeaus voor de schoonfamilie
cadeaus voor de schoonfamilie

Voor je het weet is het zo ver: de feestdagen! Altijd weer die keuzestress bij het kiezen van een leuk cadeau. De een geeft een luchtje, de ander een boek. Maar niks is leuker dan het geven van een mooie fles drank. Het perfecte kerstcadeau of sinterklaascadeau vind je hier!

ALLE DRANK CADEAUS

Niet alleen bij sinterklaas en kerst is het raak, maar ook voor kerst of verjaardagen mag je altijd weer op zoek naar een leuk cadeau voor een van je (schoon)familieleden. Een fles drank is een lekker cadeau. Maar wélke dan? Wij zetten op een rij welk familielid je wat kunt geven. Wel zo handig als je weer op cadeautjesjacht gaat!

Geef drank cadeau!

Voor je ouders

Je enige echte ouders: die wil je altijd wel in het zonnetje zetten. Je geeft dan ook graag wat moois en memorabels aan je ouders. En daar wil je best in investeren. Staat op het lootje je moeder's naam? Ga dan eens voor een frisse champagne zoals de Canard-Duchêne Brut. Een top bubbelwijn met topscores van meerdere concoursen. En ja, van bubbels wordt elke vrouw blij, dus gegarandeerd succes! 

Wil je je vader verrassen met kerst? Ga voor een klassieke cognac zoals een Remy Martin VSOP Mature Cask Finish. Geen cognacdrinker? Geef dan de Rioja Gran Reserva cadeau, de meest exclusieve wijn van de bodega! 

Remy Martin VSOP 35CL

Voor je schoonfamilie

Soms wil je even indruk maken op je schoonouders. Of wil je je schoonzus positief verrassen! Dan zoek je een cadeau waarmee je kunt imponeren zonder te overdrijven. Zet je beste beentje voor en koop voor je schoonzus een goede fles witte Cru zoals de Laroche Chablis Premier Cru. Een frisse wijn voor bij de borrel! 

En voor je zwager? Het geheime wapen: Pure Green Organic Vodka. Een premium wodka met een stijlvolle en chique uitstraling, gemaakt van biologische tarwe en zuiver water.  

Pure Green Organic Vodka 70CL

Voor je schoonmoeder

Een fles bubbels is altijd een goede binnenkomer! De Pommery Brut Royal is een frisse, levendige, fijne en delicate champagne. De geur van citrusvruchten en witte bloemen gecombineerd met de geur van kleine rode vruchten. De wijn is rond, uitgebreid, delicaat en langdurig. De smaak is zuiver zonder droog te zijn. Hier zal je schoonmoeder zeker weten blij mee zijn! 

Toch liever wijn? Dan is de J. de Villebois Sauvignon Blanc & Pinot Noir Giftpack een mooie optie. De Sauvignon Blanc is zeer toegankelijk van smaak en heeft opwekkende tonen van citrus, gemaaid gras en kruisbessen. De Pinot Noir is een zachte, zeer soepele wijn met een lange afdronk waarin je sappig, rood zomerfruit proeft.

Pommery Brut Royal 75CL

Voor je schoonvader

Bij je schoonvader wil je natuurlijk goed voor de dag komen. Maar welk cadeau geef je je schoonvader? Als je een goede indruk op je schoonvader (of je eigen vader) wilt maken, dan geef je natuurlijk een whisky die bij hem past. Om de beste whisky te kiezen, kun je jezelf twee vragen stellen: 1. Drinkt de beste man al whisky? 2. Of ga je hem voor het eerst introduceren met whisky?

1. De beste man drinkt al whisky

Kijk naar zijn voorraadkast, welke whisky’s heeft hij staan? (dit geeft waarschijnlijk zijn voorkeur al aan). Op basis daarvan kan je een whisky kopen die hier bij aansluit of hem verrassen met iets nieuws. Hieronder een smaakoverzicht:

2. Je gaat je schoonvader zijn eerste fles whisky geven

Als je weet dat je schoonvader, of vader, (nog) geen whiskydrinker is, kun je het beste beginnen met een zachte whisky. De Singleton uit de Schotse Speyside-regio is dan een goede optie. Zacht en vol van smaak, met accenten van vanille, noten en fruit. Perfect voor de beginnende drinker.

Welke whisky geef ik mijn schoonvader cadeau?

EN ALS JE HET ÉCHT NIET WEET..

zoek cadeaus online

Ga dan voor een wijnbox of de digitale Gall & Gall cadeaukaart. Daar maak je iedereen blij mee. Kan de ontvanger van jouw cadeau mooi iets naar zijn of haar eigen smaak uitzoeken. Ook een idee; laat je cadeaukrijger de smaakprofielentest doen. Dan weet hij/zij precies welke wijn het beste bij hem/haar past!


Meer cadeaus

Op zoek naar nog meer cadeaus voor onder de kerstboom? Of moet je nog een sinterklaascadeau scoren? Neem dan eens een kijkje op onze whisky cadeau pagina! Naast whisky vind je ook andere drank cadeaus op Gall.nl zoals wijnbier of champagne. Meer algemene informatie over cadeaus vind je op onze cadeau pagina Hier vind je alles over cadeaus bezorgen, de top 5 cadeaus voor hem of cadeaus voor haar en andere drank om cadeau te geven.