Skip to main content
Kijk hier voor alle actuele informatie m.b.t. het coronavirus en onze winkels.

Wat geef je cadeau aan je


(schoon)familie

cadeaus voor de schoonfamilie
cadeaus voor de schoonfamilie

Voor je het weet is het zo ver: de feestdagen! Altijd weer die keuzestress bij het kiezen van een leuk cadeau. De een geeft een luchtje, de ander een boek. Maar niks is leuker dan het geven van een mooie fles drank. Het perfecte kerstcadeau of sinterklaascadeau vind je hier!

ALLE DRANK CADEAUS

Niet alleen bij sinterklaas en kerst is het raak, maar ook voor kerst of verjaardagen mag je altijd weer op zoek naar een leuk cadeau voor een van je (schoon)familieleden. Een fles drank is een lekker cadeau. Maar wélke dan? Wij zetten op een rij welk familielid je wat kunt geven. Wel zo handig als je weer op cadeautjesjacht gaat!

Geef drank cadeau!

Voor je ouders

Je enige echte ouders: die wil je altijd wel in het zonnetje zetten. Je geeft dan ook graag wat moois en memorabels aan je ouders. En daar wil je best in investeren. Staat op het lootje je moeder's naam? Ga dan eens voor een frisse champagne zoals de Canard-Duchêne Brut. Een top bubbelwijn met topscores van meerdere concoursen. En ja, van bubbels wordt elke vrouw blij, dus gegarandeerd succes! 

Wil je je vader verrassen met kerst? Ga voor een klassieke cognac zoals een Remy Martin VSOP Mature Cask Finish. Geen cognacdrinker? Geef dan de Rioja Gran Reserva cadeau, de meest exclusieve wijn van de bodega! 

Voor de schoonfamilie

Soms wil je even indruk maken op je schoonouders. Of wil je je schoonzus positief verrassen! Dan zoek je een cadeau waarmee je kunt imponeren zonder te overdrijven. Zet je beste beentje voor en koop voor je schoonzus een goede fles witte Cru zoals de Laroche Chablis Premier Cru. Een frisse wijn voor bij de borrel! Is je schoonvader jarig? Dan ga je voor een echte klasse whisky zoals een Japanse Nikka. Toch niet helemaal zeker? Lees dan meer over welke whisky je je schoonvader cadeau geeft

En voor je zwager? Het geheime wapen: Pure Green Organic Vodka. Een premium wodka met een stijlvolle en chique uitstraling, gemaakt van biologische tarwe en zuiver water.  

Pure Green Organic Vodka 70CL

Voor je oom & tante

Deze is soms wat lastig. Hoe vaak spreek je je oom en tante? Weet je waar ze van houden? Je bent dus op zoek naar een cadeau waarmee je diverse smaken kunt pleasen. The way to go: geef een mooi wijnboxen. Daar zit altijd iets in dat ze lekker vinden.

EN ALS JE HET ÉCHT NIET WEET..

zoek cadeaus online

Ga dan voor een digitale Gall & Gall cadeaukaart. Daar maak je iedereen blij mee. Kan de ontvanger van jouw cadeau mooi iets naar zijn of haar eigen smaak uitzoeken. Ook een idee; laat je cadeaukrijger de smaakprofielentest doen. Dan weet je precies welke wijn je het best kunt schenken.


Meer cadeaus

Op zoek naar nog meer cadeaus voor onder de kerstboom? Of moet je nog een sinterklaascadeau scoren? Neem dan eens een kijkje op onze whisky cadeau pagina! Naast whisky vind je ook andere drank cadeaus op Gall.nl zoals wijnbier of champagne. Meer algemene informatie over cadeaus vind je op onze cadeau pagina Hier vind je alles over cadeaus bezorgen, de top 5 cadeaus voor hem of haar en andere drank om cadeau te geven.