Dry Martini

Ingrediënten: 

  • 60 ml Dry Gin
  • 15 ml Noilly Prat
  • Citroenschil of 3 olijven op een prikker

Bereiding:

  1. Stirr de gin met de vermout in een mixing glas gevuld met ijs, zo’n 15-20 seconden. 
  2. Schenk uit en zeef in een voorgekoeld martiniglas.
  3. Garneer met een citroenschil of drie olijven op een prikker.

Beluga Dry Martini 455

Variatie op de Dry Martini:

Hier vind je nog 3 lekkere varianten op de Dry Martini.

Geschreven door Ingmar

Ingmar schrijft als freelance journalist over alles wat vloeibaar is.  Sinds 2007 een vaste waarde in de (inter) nationale bar- en cocktail scène. Lees meer over Ingmar en al zijn verhalen en mixen op zijn profielpagina

AAN DE SLAG

Een Dry Martini maak jij nu in een handomdraai. Heb je de smaak te pakken en wil je meer cocktails maken? Neem eens een kijkje op de cocktail pagina en probeer verschillende soorten cocktails uit. Mixen maar!