Skip to main content

Ontdek cocktails


Top 5 makkelijke cocktails

Top 5 makkelijke cocktails

Cocktails maken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn! Iedereen kan lekkere zomerse cocktails maken. Er zijn namelijk genoeg cocktails waarbij je maximaal drie ingrediënten mixt. Lekker makkelijk dus. Serveer ze op een feestje en ondanks de weinig moeite maak je nog steeds de blits! Ontdek hier de top 5 makkelijke cocktails.

1. Gin-Tonic

Een Gin-Tonic cocktail bestaat slechts uit gin en tonic. Simpel dus! Vul een glas met ijsblokjes. Giet beide ingrediënten in het glas. Voeg nog een leuke garnering toe en geniet!

Ingrediënten

 • 35 ml gin
 • 100 ml tonic
 • IJsblokjes
Bekijk alle Gin
1. Gin-Tonic
Gin tonic cocktails maak je zo

Gin-Tonic

2. Tequila Sunrise

Tequila, sinaasappelsap en grenadine: dat is de basis voor deze makkelijke cocktail. Giet tequila en sinaasappelsap in een glas en mix door elkaar. Voeg op gevoel grenadine toe! Even wachten en klaar! 

Ingrediënten

 • 45 ml tequila
 • 90 ml sinaasappelsap
 • Grenadine
Bekijk alle Tequila
2. Tequila Sunrise
Recept en inspiratie

Tequila Sunrise

3. Caipirinha

De caipirinha cocktail is van Braziliaanse oorsprong en bestaat uit cachaça (Braziliaanse rum), limoen (in partjes), crushed ijs en suiker. Stamp de limoen en 2 theelepels witte suiker fijn. Giet dit samen met het ijs in een glas en voeg 50 ml Cachaca toe. Snel en makkelijk toch?

Ingrediënten

 • 50 ml Cachaça
 • 2 theelepels witte suiker fijn
 • Crushed ijs
Bekijk de Cachaça
3. Caipirinha
Recept en inspiratie

Caipirinha

4. Screwdriver

Screwdriver is een van de allereerste vodka-cocktails. Vul een glas met ijsblokjes en giet daar de vodka en sinaasappelsap in. Roer de ingrediënten door elkaar en klaar! Maak deze makkelijke cocktail helemaal af met een sinaasappelpartje op het glas.

Ingrediënten

 • 35 ml vodka
 • 100 ml sinaasappelsap
 • IJsblokjes
Bekijk alle Vodka
4. Screwdriver
Recept en inspiratie

Screwdriver

5. Negroni

Deze Italiaanse cocktail is heerlijk voor op een zomerse dag. Gelukkig bestaat ook deze makkelijke cocktail maar uit drie ingrediënten: gin, vermout én Campari. Doe van elk ingrediënt 30 ml in het glas en begin met roeren! Na 20 seconden is de Negroni klaar om gedronken te worden.

Ingrediënten

 • 30 ml gin
 • 30 ml vermout
 • 30 ml Campari
Bekijk alle Vermount
5. Negroni
Recept en inspiratie

Alles over de Negroni

Kant en klare cocktails

Liever met 1 fles klaar zijn voor de perfecte cocktail? Kies dan voor een kant en klare cocktail!

In gemakkelijke stappen serveer je jouw favoriete cocktail! Voeg de drank samen met ijs in een shaker, schudden & schenk het in je favoriete glas. 

Cocktail pakket

Ga voor gemak en kies een cocktail pakket!

Alle ingrediënten voor jouw favoriete cocktail in één pakket. Kies bijvoorbeeld voor deze Espresso Martini cocktailpakket. Het enige wat je zelf nog moet toevoegen zijn ijsblokjes en eventuele garnering.   

Welke cocktails zijn deze zomer helemaal hip?

De cocktailindustrie is continu in beweging en er ontstaan aan de lopende band overheerlijke cocktails. Bekijk hieronder de cocktails die je deze zomer zeker geprobeerd moet hebben. Nog meer inspiratie nodig? Bekijk nog vele andere cocktails!!

image

1. Bacardi Coco Pina Colada

Met Bacardi Coconut maak je binnen een handomdraai de meest tropische cocktails. Bekijk hoe je een overheerlijke Bacardi Coco Pina Colada  maakt.

2. Cointreau Margarita

Een Cointreau margarita wordt gekenmerkt door haar frisheid en vrolijkheid. Zorg daarom dat deze cocktail niet ontbreekt tijdens de eerstvolgende borrel!

3. Johnnie en Ginger

Mix Johnnie Walker met een flinke scheut ginger ale en sta versteld van de smaakexplosie van een echte Johnnie & Ginger. Deze cocktail kan gedronken worden tijdens elke gelegenheid.

4. Bombay Bramble

Ben je helemaal weg van fruitige cocktails? Dan is de Bombay Bramble voor jouw waarschijnlijk een geschenk uit de hemel. Bekijk het recept en wie weet sta jij bij de eerstvolgende borrel met deze cocktail in hand.

5. Fizzy Peachtree

Peachtree liquer is gemaakt om te mixen en geeft een verfrissende, fruitige smaak aan een moderne zomercocktail zoals de Fizzy Peachtree. Garneer deze cocktail me ijs en 2 schijfjes limoen en het genieten kan beginnen!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.