Skip to main content

Ontdek wijnhuizen


Mucho Mas

Mucho Mas

Soms moeten we teruggaan naar het essentiële, naar het authentieke, om het echte idee te vinden. Momenten die geen kunstgreep nodig hebben, momenten die oprechtheid inboezemen en je wezen verzadigen. In de zoektocht naar deze momenten, werd Mucho Mas geboren. Een kwaliteitswijn, teruggebracht tot de essentie, alles wat onbeduidend weggelaten. Alleen de essentie van wijn.

Blenden!?

Blenden is de nieuwe trend in de wijnwereld. Maar... wat is blenden? Het is de kunst van het wijn maken, waarbij verschillende druivensoorten worden gemengd met de bedoeling hun beste kwaliteiten te extraheren in combinatie met de rest van de druivensoorten. Elke variëteit heeft zijn eigen persoonlijkheid, dus onze enologist investeert zijn tijd en energie in het evalueren van elke wijn om uiteindelijk de winnende combinatie samen te stellen. 

In het geval van het Mucho Más-assortiment hebben we verschillende rode en witte druivensoorten die, in hun combinatie, aanleiding geven tot deze unieke en authentieke reeks wijnen. 

Bekijk alles van Mucho Mas

MUCHO MÁS TINTO

De best verkochte wijn in de Mucho Más reeks. Bij Felix Solis vroegen ze aan hun wijnmakers om helemaal los te gaan. Vergeet de regels en maak wat je wilt. Een wijn die je zelf het liefste drinkt. Het resultaat is Mucho Más. Een wijn gemaakt van druiven uit Toro, La Mancha en Valdepeñas. Het is een kort op hout gerijpte blend van garnacha, aangevuld met tempranillo. Uiteraard moet de wijn worden gedeclasseerd tot het laagste niveau: een landwijn. Maar de smaak is geweldig: zwarte kersen, bramen, pecerijen, zijdezachte tannines en een lange afdronk.

Mucho Más Tinto 75CL

image

MUCHO MÁS BLANCO

Het doel van deze wijn was om een onderscheidende stijl te creëren door de kwaliteiten van drie verschillende druivensoorten Verdejo, een van de meest erkende druivensoorten in Spanje, en twee populaire internationale druivensoorten: Chardonnay en Sauvignon Blanc uit verschillende opmerkelijke wijngebieden in Spanje. De druiven fermenteren in roestvrijstalen tanks, de chardonnay rijpt daarna nog op een Frans eikenhouten vat. Dit alles zorgt voor een frisse wijn met fruitige tonen van perzik, abrikoos en vanille.
 

Mucho Más Blanco 75CL

image

Over Mucho Mas

Om onze wijnen te maken, zoeken we de beste boerderijen en wijngaarden van het Iberisch schiereiland om het beste uit elk van hen te halen. Het doel is druiven van uitstekende kwaliteit en variëteit te oogsten. Wij willen niet beperkt worden door regionale of administratieve beperkingen. Wij concentreren ons op het vinden van de juiste kwaliteit en stijlkenmerken voor elke druif en wijn. Ten slotte investeert onze meester-wijnmaker zijn tijd en energie in het evalueren van elke partij wijn om uiteindelijk de winnende combinatie samen te stellen.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.