Skip to main content
Philipponnat Réserve Brut Rosé
Frankrijk

Champagne

Per fles Jouw Premium prijs

Philipponnat Réserve Brut Rosé

Frankrijk - Pinot noir, Chardonnay 75CL 12%

De huisrosé champagne van Philipponnat. Met kersen, aardbeien, citroen en grapefruit. Heerlijk om te schenken bij gerookte zalm of bij een fruitdessert met rood fruit.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Philipponnat Réserve Brut Rosé

Frankrijk 75CL

Alles over Philipponnat Réserve Brut Rosé

De huisrosé champagne van Philipponnat. Met kersen, aardbeien, citroen en grapefruit. Heerlijk om te schenken bij gerookte zalm of bij een fruitdessert met rood fruit.

De huisrosé champagne van Philipponnat. De Royale Réserve Rosé krijgt zijn kleur door de toevoeging van rode wijn, uiteraard gemaakt van pinot noir-druiven uit de champagnestreek. Sowieso is pinot noir de belangrijkste druif in deze blend, aangevuld met 20% chardonnay en 5% pinot meunier. De wijn rijpt drie jaar op zijn gistcellen in de kelders van het huis. Je proeft licht rood zomerfruit: kersen en aardbeien. Maar ook citroen en grapefruit. Heerlijk om te schenken bij gerookte zalm of bij een fruitdessert met rood fruit.

Druivensoort
Druivensoort
Pinot noir
Deze druif zorgt voor fruitige rode wijnen die geliefd zijn om de aroma's van rood fruit en specerijen. En een lange soepele afdronk met zachte tannines. Perfect bij eend, kip en varkensvlees.
Chardonnay
Met de chardonnay druif kunnen veel verschillende wijnen worden gemaakt; van subtiele, zeer frisse Chablis tot aan houtgelagerde, rijke, volle wijnen.
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving De huisrosé Champagne van Philipponnat. Met kersen, aardbeien, citroen en grapefruit. Heerlijk om te schenken bij gerookte zalm of bij een fruitdessert met rood fruit.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 12%
Soort pinot noir, pinot meunier, chardonnay
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Champagne Philipponnat Rue du Pont, Mareuil sur Ay, France Website: www.philipponnat.com Email: thomas.jorez@philipponnat.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk, Mareuil-sur-Ay
Frankrijk, Mareuil-sur-Ay
Philipponnat Frankrijk, Mareuil-sur-Ay
Het champagnehuis Philipponnat komt uit het plaatsje Mareuil-sur-Aÿ. Hier wordt door de familie Philipponnat al wijn gemaakt sinds de zestiende eeuw. Philipponnat was hofleverancier van Lodewijk de Veertiende, de Zonnekoning. De meest beroemde wijngaard van deze producent is de Clos des Goisses. Een bijzonder gunstig gelegen ommuurde wijngaard waarvan de topchampagne van het huis wordt gemaakt, de Clos des Goisses millésimé. Philipponnat is een champagnehuis met een pinot noirstijl. Dat wil zeggen dat de champagnes van Philipponnat herkenbaar zijn aan krachtige, ronde en rijke stijl. Simpel gezegd: champagne voor aan tafel.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.