Skip to main content
The Glenlivet Nadurra First Fill

Vol & rijk 4.8

Per fles

The Glenlivet Nadurra First Fill

Oorsprong - Schotland 70CL 60,3%

Nàdurra, wat ook het Gaelische woord is voor 'natuurlijk', wordt in kleine partijen gebotteld waarbij traditionele 19e eeuwse methoden worden gebruikt. Deze whisky wordt niet-gekoeld gefilterd, waarbij hij een kenmerkende volle structuur krijgt.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over The Glenlivet Nadurra First Fill

Dit is anders dan bij de meeste moderne whisky’s. Nàdurra First Fill Selection wordt uit vaten gehaald van Amerikaans wit eiken, die nooit eerder werden gebruikt om Scotch whisky op te rijpen, waardoor de single malt een kenmerkende smaak krijgt van hinten van romige vanille en zoete peer. Deze editie van Nàdurra First Fill Selection is exclusief voor de Global Travel Retail. Hij vangt de originele passie van George Smith’s distilleerderij en zet daarbij de extreem vakkundige tradities van het whisky maken voort die The Glenlivet zo beroemd maakte.

4.8
  • Lekker!
  • Prachtige whisky, subtiele smaak.
  • Deze serieuze cask strength whisky is een must voor een echte whisky liefhebber, niet de whisky die met water wordt vermengd. Beste whisky liefhebber, kies voor cask strength whisky als deze Nadurra First Fill. Wat genieten we hiervan.
  • bijzonder mooie whisky rijk in smaak nuances, zeer krachtig doch uiterst smooth
  • Betere Whisky dan dit, in deze prijs klasse, zul je niet vinden wat mij betreft.
  • Perfect: gewoon lekker.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 60,3%
Oorsprong Schotland
Contactgegevens Leverancier
The Glenlivet
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

2 keer bekroond
Oogstjaar
95.5

Jim Murray

Zilveren

Int. Wine & Spirits Competition

Ons verhaal

Schotland, Ballindalloch
The Glenlivet Ballindalloch

Het begon in 1822. De afgelegen en geïsoleerde Livet vallei maakte het ideaal voor illegale distillatie. Hier leerde onze stichter George Smith zijn vak. Verborgen voor de douanebeambten en soldaten tussen de heuvels en overvloedige bronnen, had George de tijd om langzaam te distilleren en zo een whisky te maken die al snel wereldberoemd zou worden. In augustus 1822 kwam koning George IV voor een staatsbezoek in Schotland aan en vroeg of hij een druppel van de beruchte Glenlivet whisky mocht proeven. Het was een illegaal drankje, maar zelfs dat hield de koning niet tegen. Twee jaar later, na een verandering in de wetgeving, zag George zijn kans schoon en reed naar Elgin om zijn licentie te halen en de eerste legale distilleerder in de parochie van Glenlivet te worden.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen