Skip to main content
Tobermory 20 Years

Vol & rijk

Per fles

Tobermory 20 Years

Schotland - Malt 70CL 46,3%

Geopend in 1798 door John Sinclair, in 2020 werd de mijlpaal van een 222 jarig bestaan behaald van de Tobermory Distillery. De Tobermory 20 Year kent tonen van kersen, abrikozen en rozijnen.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Tobermory 20 Years

Deze smaaktonen gaan hand in hand met de zoete smaak van suiker, fruit en honing met gembersmaak. De fruitige, zoete smaak wordt ondersteund met een vleugje peper.

Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 46,3%
Oorsprong Schotland
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Schotland, Islands
Tobermory Islands

De Tobermory distilleerderij is in het hoofdstadje met dezelfde naam gevestigd op het eiland Mull. De distilleerderij, de enige op het eiland Mull, ligt in het noordelijke deel van het eiland aan de Tobermory Ba In deze distilleerderij produceert men twee single malts: Tobermory (niet geturfd) en een geturfde versie onder de naam Ledaig. De Tobermory distilleerderij werd in 1798 opgericht onder de naam Ledaig. De naam werd daarna van Ledaig in Tobermory veranderd en werd de distilleerderij in 1993 overgenomen door Burn Stewart Distillers Plc. Sinds 1993 produceert de distilleerderij weer onder de naam Tobermory.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.