Skip to main content
0
€ 0.00
Winkelmand Bekijk / wijzig inhoud
Korting
Statiegeld
Transactiekosten
Verzendkosten -
Totaal Producten (0) € 0.00
Kijk hier voor onze maatregelen m.b.t. het Coronavirus

Gall & Gall


Informatie m.b.t. het Corona virus

Informatie m.b.t. het Corona virus

Het Coronavirus raakt ons allemaal. Het zorgt voor moeilijke omstandigheden die vragen en bezorgdheid oproepen. De gezondheid van onze medewerkers en onze klanten staat voor ons bovenaan. Ik wil je informeren over hoe wij jou in onze winkels en op gall.nl zo veilig mogelijk van dienst willen blijven. Wij volgen hierin de adviezen van het RIVM. Mochten deze adviezen wijzigen, zullen wij ons hier uiteraard aan houden.

Op deze pagina informeren wij je over de actuele situatie in onze winkels en online op gall.nl. Ook vind je hier de veelgestelde vragen. Lees verder hoe wij jou in onze winkels en op gall.nl zo veilig mogelijk van dienst willen blijven en hoe jij ons hierbij kunt helpen.  

Wij bedanken je voor je begrip en het vertrouwen in ons,  

Pieter Saman, 
Algemeen Directeur Gall & Gall  

GALL.NL

Om ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk klanten blij kunnen maken en de medewerkers in ons distributiecentrum veilig kunnen werken, hebben we de volgende maatregelen getroffen:

  1. Op gall.nl kunnen geen kratten bier worden besteld.
  2. Een deel van ons wijnassortiment (flessen met een vanaf-prijs onder de €15,-) kan op gall.nl alleen per doos van 6 (en dus niet per fles) besteld worden.

Terug naar boven

GALL & GALL WINKELS 

Om het winkelen voor iedereen zo veilig mogelijk te houden vragen wij jou om je aan de volgende richtlijnen te houden:  

Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt. Heeft iemand in jouw huishouden koorts, blijf dan ook thuis. Vraag een familielid of buren om je boodschappen te doen. Je kunt wel altijd een bestelling plaatsen op gall.nl.

Het advies is een mondkapje te dragen.

Was of desinfecteer regelmatig je handen.

Kom zoveel mogelijk alleen naar de winkel. Houd in de winkel 1.5 meter afstand van elkaar en van onze medewerkers, ook vóór de winkel.

We hanteren een maximaal aantal klanten per winkel, dit staat buiten de winkel aangegeven. Houd je hieraan en volg de instructies van onze medewerkers op.

Houd je aan de gemarkeerde looprichting in de winkel en volg instructies van het personeel altijd op.

Betaal bij voorkeur contactloos, met PIN of je smartphone. Betaal alleen contant als het echt niet anders kan. Leg het geld op de toonbank en pak het wisselgeld ook zelf van de toonbank af. Vermijd hierbij handcontact.

Leg je klantenkaart of ID (als daarom gevraagd wordt) zelf op de toonbank en pak deze zelf van de toonbank af. Vermijd hierbij handcontact.

Terug naar boven

VEELGESTELDE VRAGEN 

Wat zijn de actuele openingstijden van een winkel?

Conform de door de overheid opgelegde maatregelen zullen alle Gall & Gall winkels per donderdag 15 oktober na 20:00 gesloten zijn. Kijk hier voor een actueel overzicht van openingstijden per winkel. 

Is de winkel bij mij in de buurt wel open?

Kijk hier voor een actueel overzicht van openingstijden. Ook kun je jouw product(en) online bestellen op gall.nl en afhalen bij een winkel bij jou in de buurt of laten thuisbezorgen. 

Welke hygiënemaatregelen worden er getroffen in de winkels van Gall & Gall? 

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staat altijd bovenaan. Al onze medewerkers zijn daarom goed geïnformeerd over hoe zij verspreiding van het coronavirus kunnen voorkomen. Uiteraard hebben wij extra hygiënemaatregelen getroffen. Afhankelijk van de ontwikkelingen in Nederland, zullen wij deze maatregelen aanscherpen. Wij volgen hierin het advies van het RIVM op de voet.  
Daarom zullen medewerkers in onze winkels:   

  • Regelmatig hun handen wassen en desinfecteren.  
  • Minimaal 1.5 meter afstand houden van de klant 
  • Zoveel mogelijk achter de toonbank met plexiglas scherm blijven staan.  
  • Tijdelijk geen adviesgesprekken in de winkel voeren.  
  • Bij voorkeur alleen betalingen aannemen die worden gedaan met PIN of contactloos. Alleen als het echt niet anders kan, wordt contant geld geaccepteerd. Ze zullen het van de toonbank pakken en daar ook het wisselgeld neerleggen. Hierbij vermijden zij handcontact. 
  • Je ID kaart en/of klantenkaart van de toonbank pakken en na controle weer op de toonbank terugleggen.  

Hoe kan ik betalen in de winkel? 

Betaal bij voorkeur contactloos, met PIN of je smartphone. Betaal alleen contant als het echt niet anders kan. Leg het geld op de toonbank en pak het wisselgeld ook zelf van de toonbank af. Vermijd hierbij handcontact. Leg je klantenkaart of ID (als daarom gevraagd wordt) zelf op de toonbank en pak deze zelf van de toonbank af. Vermijd hierbij handcontact. 

Hoe gaan de bezorgers om met de bezorging?  

De bezorgers houden zich aan de richtlijnen van het RIVM. De pakketten worden niet meer overhandigd. De bezorger zet de zending op de grond klaar en houdt vervolgens 1.5 meter afstand.  

Hoe kan ik jullie bereiken voor vragen? 

Wij vinden het belangrijk dat we bereikbaar blijven om jou te helpen bij vragen en te voorzien van de juiste informatie. Het kan voorkomen dat het wachten / onze reactie langer duurt dan je van ons gewend bent. Alvast hartelijk dank voor je medewerking en begrip.

Hier kun je alles terugvinden over onze klantenservice

Terug naar boven