Skip to main content

CELEBRITY ROSÉ


Studio by Miraval

Studio by Miraval

Brad Pitt en Angelina Jolie mogen dan gescheiden zijn, in hun rosé blijven ze als Brangelina voortleven. Het landgoed Chateau Miraval kochten ze samen in 2011. Samen met de familie Perrin van het nabij gelegen Chateau Beaucastel worden er op het landgoed heerlijke wijnen geproduceerd. Leuk detail: dit was ook de trouwlocatie van Brad en Angelina.

ROSÉ SUPERSTAR

Zie hier de nieuwe superster rosé van het landgoed: Studio by Miraval. Officieel gelanceerd op 5 maart 2019 in een minimalistische roze fles, die doet denken aan een klassiek, Frans parfumflesje. De wijn is een blend van CinsaultGrenacheVermentino en Tibouren druiven. Studio by Miraval is een droge maar krachtige rosé. Het heeft een frisse smaak van citrus en witte bloemen. Bij het inschenken komen de geuren van zomerfruit en citrusvruchten je al tegemoet. Geniet in de zon van deze rosé, of serveer het bij zeevruchten van de grill. Maar drink het vooral met je favoriete rock ‘n roll nummer op de achtergrond.

EERBETOON AAN DE MUZIEK

De naam van de rosé is een verwijzing naar de vorige eigenaar van het chateau: jazzmuzikant Jacques Loussier. Hij bouwde er een opnamestudio waar nog lange tijd muziek werd gemaakt. Om maar een paar artiesten te noemen: Pink Floyd, AC/DC, Muse, UB40, Sting en Sade. Veel muziek wordt er niet meer geproduceerd, en de rock-n-roll is ook redelijk verdwenen. Het landgoed Miraval ligt in het hart van het kleine dorpje Correns, wat bekend staat om haar organische landbouw. Stuk minder ruig dus.

Studio by Miraval 2021 75CL

‘THIS NEW ROSÉ WILL BE THE COMMON THREAD LINKING A LOCATION, A LEGEND, A LEGACY, AND, ABOVE ALL, A LOVE OF ART’

Brad Pitt & Perrin

WIJNMAKERS PERRIN

Brad en Angelina uiten hun liefde voor wijn door samen te werken met de familie Perrin. In de samenwerking zijn de Perrins en Jolie-Pitt elkaars gelijken. Brangelina is uiteraard een goede branding om je wijn aan te hangen en de Perrins brengen hun jarenlange ervaring mee. Tot op heden behoren de wijnen van Chateau de Beaucastel tot de beste wijnen uit de Rhônevallei. Wijnen uit deze streek staan ook wel bekend onder de naam Châteauneuf-du-Pape. Echte wijnkenners dus, die familie Perrin. De eerste zesduizend flessen Miraval rosé waren in 2012 in de eerste vijf uur al uitverkocht. Wij verwachten dat ook de Studio net zo populair gaat worden.

MIRAVAL ROSÉ MAGNUM

Wil je langer genieten van de smaak van Miraval Rosé? Ga dan voor de Miraval Rosé magnum. Deze grote fles van 150 cl is ideaal voor een feestje. 

Gall & Gall biedt nog veel meer magnumflessen. Ben je benieuwd welke? Neem dan eens een kijkje bij al onze magnum flessen wijn, rosé en mousserende wijn.
 


ONTDEK MEER!

Al zin gekregen in deze frisse, fruitige rosé? Snappen we! Leer ook gelijk meer over rosé, zodat jij straks kunt uitleggen onder welke van de 8 rosé stijlen de Studio by Miraval valt. Of ben je benieuwd waar de roze kleur uberhaupt vandaan komt? Lees dan hier alles over rosé