Skip to main content
Oudinot Demi-Sec

Champagne 4.7

Oudinot Demi-Sec

Frankrijk - Champagne 75CL 12%

Oudinot valt binnen de Laurent-Perrier groep. Net als de wijnen van die beroemde producent bevatten de champagnes van Oudinot een groot aandeel chardonnay. Zo ook in deze zoete champagne: Demi-Sec.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Oudinot Demi-Sec

De Champagne Oudinot Demi-Sec lijkt op de Oudinot Brut. Het grote verschil zit in het feit dat bij deze Oudinot meer likeur is toegevoegd waardoor hij wat ronder en zoeter wordt dan zijn broertje. Drink deze bubbels eens bij je toetje, dan wordt het meteen een grand dessert!

Smaak friszoet en mild
4.7
  • Heeft dit artikel gekocht Geverifieerd
    Fijne smaakvolle champagne, snel geleverd.
Beschrijving De Champagne Oudinot Demi-Sec lijkt op de Oudinot Brut. Er is wel meer likeur toegevoegd waardoor hij wat ronder en zoeter is dan zijn broertje.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 12%
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Olivier KANENGIESER Champagne de Castellane 57 rue de verdun 51200 EPERNAY France Champagne de Castellane 57 rue de verdun 51200 EPERNAY France
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

1 keer bekroond
Oogstjaar 0000
Bronzen medaille

International Wine & Spirits Competition

Ons verhaal

Frankrijk, Champagne
Oudinot Champagne

Champagnehuis Oudinot is opgericht laat in de 19e eeuw toen Jules Edouard Oudinot besloot om zijn eigen Champagne te maken van de wijngaarden van Avize. Nadat hij 40 jaar aan het hoofd stond van dit bedrijf, gaf hij de leiding over aan zijn zoon Marcel Oudinot. In 1981 verkoopt deze het Champagnehuis aan de Trouillard familie, een belangrijke familie in de Champagne streek. Vanaf 2004 behoort Oudinot tot de Laurent-Perrier groep..

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.