Skip to main content

500 prijswinnende wijnen in


De Wijnalmanak 2022

De Wijnalmanak 2022

Hij is er weer! De nieuwe wijnalmanak 2022. Onze inkopers hebben ruim 1200 prijswinnende wijnen voor je uitgezocht en ingekocht. De beste 500 staan in deze almanak. Dit zijn dus écht onze allerbeste wijnen, bekroond door nationale en internationale critici.

Wijnalmanak

In deze nieuwe Wijnalmanak 2022 vind je 500 prijswinnende wijnen en de de momenten om ze te openen. Dus voor elk moment een passende (én prijswinnende) fles. Bijvoorbeeld om van te genieten op een mooie nazomerdag. Vind je het moeilijk om te kiezen? Dan vind je in de op pagina 9 een handig schema om snel de juiste fles te vinden! 

Wil je zelf een exemplaar hebben? Word Premium member  van Club Gall & Gall en je kunt de wijnalmanak gratis in de winkel ophalen. Blijf je member, dan krijg je hem volgend jaar gewoon thuisgestuurd! Leuke bijkomstigheid: met Club Gall & Gall is alle wijn standaard met 10% korting! Mooi meegenomen, toch?

Prijswinnende wijnen

De ene médaille is de andere echter niet. Om die reden is er streng geselecteerd uit tientallen concoursen, wijnschrijvers & wijngidsen, zodat alleen de echte prijswinnaars bij Gall & Gall te vinden zijn. Je herkent deze wijnen aan de lauwerkrans bij de fles. Lees alles over prijswinnende wijnen!

Bekijk alle prijswinnende wijnen

ONTDEK JOUW SMAAKPROFIEL

smaakprofielen visual

Bij Gall & Gall hebben we ruim 1600 wijnen in het assortiment. Het is natuurlijk fantastisch dat we daarmee de ruimste keuze van Nederland hebben. Maar als je nog niet weet wat je lekker vindt kan het best lastig zijn om te kiezen. 

Juist daarom hebben wij smaakprofielen ontwikkeld. Want met behulp van het smaakprofiel ga je altijd met de perfecte wijn naar huis. Doe de smaakprofielentest en maak binnen 24 seconden een smaakprofiel aan. 

Sla je profiel op en ontvang tijdelijk 25% korting op twee flessen wijn naar keuze!

Bekijk alle smaakprofielen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.