Skip to main content
Kijk hier voor alle actuele informatie m.b.t. het coronavirus en onze winkels.

Wijnalmanak

Wijnalmanak

Hij is er weer! De nieuwe wijnalmanak 2020. Onze inkopers hebben ruim 1100 prijswinnende wijnen voor je uitgezocht en ingekocht. De beste 500 staan in deze almanak. Dit zijn dus écht onze allerbeste wijnen, bekroond door nationale en internationale critici.

Wijnalmanak

In deze nieuwe Wijnalmanak 2020 vind je de 500 hoogst scorende wijnen én de de momenten om ze te openen. Of het nu gaat om dat ene speciale moment, dé fles bij een bitterbal of een magnum champagne als Nederland het EK voetbal wint.

Wil je zelf een exemplaar hebben? Word kaarthouder en je kunt de wijnalmanak gratis in de winkel ophalen. Leuke bijkomstigheid: als kaarthouder krijg je op alle wijn standaard met 10% korting! Mooi meegenomen, toch? 

Prijswinnende wijnen

De ene médaille is de andere echter niet. Om die reden is er streng geselecteerd uit tientallen concoursen, wijnschrijvers & wijngidsen, zodat alleen de echte prijswinnaars bij Gall & Gall te vinden zijn. Je herkent deze wijnen aan de lauwerkrans bij de fles. Lees alles over prijswinnende wijnen!

Bekijk alle prijswinnende wijnen

ONTDEK JOUW SMAAKPROFIEL

smaakprofielen visual

Bij Gall & Gall hebben we ruim 1600 wijnen in het assortiment. Het is natuurlijk fantastisch dat we daarmee de ruimste keuze van Nederland hebben. Maar als je nog niet weet wat je lekker vindt kan het best lastig zijn om te kiezen. 

Juist daarom hebben wij smaakprofielen ontwikkeld. Want met behulp van het smaakprofiel ga je altijd met de perfecte wijn naar huis.  Maak binnen 24 seconden een smaakprofiel aan. 

Sla je profiel op en ontvang tijdelijk 25% korting op een fles wijn naar keuze.

Bekijk alle smaakprofielen