Skip to main content
0
€ 0.00

500 prijswinnende wijnen in


De Wijnalmanak 2021

De Wijnalmanak 2021

Hij is er weer! De nieuwe wijnalmanak 2021. Onze inkopers hebben ruim 1200 prijswinnende wijnen voor je uitgezocht en ingekocht. De beste 500 staan in deze almanak. Dit zijn dus écht onze allerbeste wijnen, bekroond door nationale en internationale critici.

Wijnalmanak

In deze nieuwe Wijnalmanak 2021 vind je de Wijnen uit de Wijnalmanak én de de momenten om ze te openen. Of het nu gaat om dat ene speciale moment, dé fles bij een bitterbal of een magnum champagne op een feestelijk moment. 

Wil je zelf een exemplaar hebben? Word kaarthouder en je krijgt de almanak bij jou thuis bezorgd of je kunt de wijnalmanak gratis in de winkel ophalen. Leuke bijkomstigheid: met de klantenkaart is alle wijn standaard met 10% korting! Mooi meegenomen, toch?

Prijswinnende wijnen

De ene médaille is de andere echter niet. Om die reden is er streng geselecteerd uit tientallen concoursen, wijnschrijvers & wijngidsen, zodat alleen de echte prijswinnaars bij Gall & Gall te vinden zijn. Je herkent deze wijnen aan de lauwerkrans bij de fles. Lees alles over prijswinnende wijnen!

Bekijk alle prijswinnende wijnen

ONTDEK JOUW SMAAKPROFIEL

smaakprofielen visual

Bij Gall & Gall hebben we ruim 1600 wijnen in het assortiment. Het is natuurlijk fantastisch dat we daarmee de ruimste keuze van Nederland hebben. Maar als je nog niet weet wat je lekker vindt kan het best lastig zijn om te kiezen. 

Juist daarom hebben wij smaakprofielen ontwikkeld. Want met behulp van het smaakprofiel ga je altijd met de perfecte wijn naar huis. Doe de smaakprofielentest en maak binnen 24 seconden een smaakprofiel aan. 

Sla je profiel op en ontvang tijdelijk 25% korting op twee flessen wijn naar keuze!

Bekijk alle smaakprofielen