Skip to main content
Je bent hier:

Wijnalmanak

Wijnalmanak

Hij is er weer! De nieuwe wijnalmanak. Onze inkopers hebben 1400 prijswinnende wijnen voor je uitgezocht en ingekocht. De beste 1000 staan in deze almanak. Dit zijn dus écht onze allerbeste wijnen.

Wijnalmanak

Je vindt al onze prijswinnende wijnen in de wijnalmanak. Zelf hebben? Word kaarthouder en je kunt de wijnalmanak gratis in de winkel ophalen. Leuke bijkomstigheid: als kaarthouder zijn alle wijn standaard met 10% korting! Mooi meegenomen, toch? Ben je benieuwd wat de favoriete wijnen zijn van het Gall & Gall team? Bekijk dan de favoriete wijnen uit de wijnalmanak van het Gall team.

Prijswinnende wijnen

De ene médaille is de andere echter niet. Om die reden is er streng geselecteerd uit tientallen concoursen, wijnschrijvers & wijngidsen, zodat alleen de echte prijswinnaars bij Gall & Gall te vinden zijn. Je herkent deze wijnen aan de lauwerkrans bij de fles. Lees alles over prijswinnende wijnen!

Bekijk alle prijswinnende wijnen

ONTDEK JOUW SMAAKPROFIEL

smaakprofielen visual

Bij Gall & Gall hebben we ruim 1600 wijnen in het assortiment. Het is natuurlijk fantastisch dat we daarmee de ruimste keuze van Nederland hebben. Maar als je nog niet weet wat je lekker vindt kan het best lastig zijn om te kiezen. 

Juist daarom hebben wij smaakprofielen ontwikkeld. Want met behulp van het smaakprofiel ga je altijd met de perfecte wijn naar huis.  Maak binnen 24 seconden een smaakprofiel aan. 

Sla je profiel op en ontvang tijdelijk 25% korting op een fles wijn naar keuze.

DE BORDEAUXMARKT

De maand december is een échte wijn & spijsmaand met extra veel aandacht voor lekker eten en mooie klassieke wijnen. Vooral rode wijnen als de Bordeaux zijn perfect bij een uitgebreid kerstdiner! Maar hoeveel soorten Bordeaux zijn er eigenlijk? En is een dure bordeaux nou echt beter dan een goedkope? Wij leggen het je uit waarom en waar je op moet letten.

Bekijk alle Bordeauxwijnen