Skip to main content
Château de la Roulerie Anjou Rouge Phi

Fresh red 4.0

2e halve prijs

Château de la Roulerie Anjou Rouge Phi

Oorsprong - Frankrijk 2018 75CL

Phi is een verwijzing naar de wiskundige term de ‘gulden snede’. Vrij vertaald naar de wijnwereld kan je dan praten over de perfecte balans of de juiste verhoudingen.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Château de la Roulerie Anjou Rouge Phi

Phi is een verwijzing naar de wiskundige term de 'gulden snede'. Vrij vertaald naar de wijnwereld kan je dan praten over de perfecte balans of de juiste verhoudingen. Deze wijn van Château de la Roulerie wordt gemaakt van zeer oude stokken cabernet franc. Deze biowijn fermenteert op eikenhouten vaten en rijpt daar vervolgens nog eens 3 tot 4 maanden op. Dat levert een uitgebalanceerd en levendig glas rode wijn op met jam-achtig rood fruit en de geur van potloodslijpsel. Heerlijk bij rood vlees, wildstoof of bij belegen kazen.

4.0
Cabernet franc

Dit is de voorouder van de merlot en cabernet sauvignon die een wat hogere zuurgraad heeft. Past perfect bij gerechten met tomatensaus of sauzen met azijn.

Beschrijving Phi is een verwijzing naar de wiskundige term de 'gulden snede'. Vrij vertaald naar de wijnwereld kan je dan praten over de perfecte balans of de juiste verhoudingen.
Inhoud 75 Centiliter
Soort cabernet franc
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
SARL SAPAGA Lieu dit LA ROULERIE, SAINT AUBIN DE LUIGNE, France Website: www.laroulerie.com Email: chateaudelaroulerie@gmail.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk
La Roulerie

La Roulerie ligt in het hart van de regio Layon in de Loire, bovenop de top van een heuvel. Het kasteel zelf werd gebouwd aan het eind van de 19e eeuw. Hiervoor zou er het huis hebben gestaan van ridder Raoul, de naamgever van dit domein in de 14e eeuw. Het landgoed bestaat uit 22 hectare met wijngaarden erom heen in de bijzondere vorm van een amfitheater. Alle wijngaarden zijn in de vorm van terrassen aangelegd om erosie tegen te gaan en de wijngaarden goed te kunnen bewerken. De regio Anjou is natuurlijk vooral bekend om zijn productie van zoete witte wijn, maar ook de droge witte wijnen, die hier vandaan komen, gemaakt van de chenin blanc, en de rode cabernet franc wijnen zijn van geweldige kwaliteit. Dit domein is druk doende om alle wijngaarden om te zetten naar biologische wijnbouw.

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen