Skip to main content
Château de la Roulerie Anjou Rouge

Fresh red 5.0

2e halve prijs

Château de la Roulerie Anjou Rouge

Oorsprong - Frankrijk 2020 75CL

De Loire-regio Anjou staat bekend om zijn rosé en witte wijnen, maar er wordt ook rode wijn gemaakt. Van cabernet franc maakt Château de la Roulerie deze rustieke en fruitige wijn met bosvruchten.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Château de la Roulerie Anjou Rouge

Gemaakt van handgeplukte cabernet franc druiven. Zonder houtlagering opgevoed om de frisse smaken te behouden. Ruik bosvruchen en proef een zeer fruitige, ronde en verfijnde smaak. Een genot om te drinken en een klasse voorbeeld van rode Anjou.

Smaak fruitig, bessen en licht
Lekker bij gedroogde worst en paté
5.0
  • Nu nog te jong. Maar over 2 jaar perfect. Frisse wijn, mooie zuren. Maar voor de streek en heel volle geconcentreerde wijn
Cabernet franc

Dit is de voorouder van de merlot en cabernet sauvignon die een wat hogere zuurgraad heeft. Past perfect bij gerechten met tomatensaus of sauzen met azijn.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Gemaakt van handgeplukte cabernet franc druiven. Zonder houtlagering opgevoed om de frisse smaken te behouden. Een schoolvoorbeeld van rode Anjou.
Inhoud 75 Centiliter
Soort cabernet franc
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
SARL SAPAGA Lieu dit LA ROULERIE, SAINT AUBIN DE LUIGNE, France Email: chateaudelaroulerie@gmail.com Website: www.laroulerie.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

1 keer bekroond
Oogstjaar 2018
8+

De Grote Hamersma

Ons verhaal

Frankrijk
La Roulerie

La Roulerie ligt in het hart van de regio Layon in de Loire, bovenop de top van een heuvel. Het kasteel zelf werd gebouwd aan het eind van de 19e eeuw. Hiervoor zou er het huis hebben gestaan van ridder Raoul, de naamgever van dit domein in de 14e eeuw. Het landgoed bestaat uit 22 hectare met wijngaarden erom heen in de bijzondere vorm van een amfitheater. Alle wijngaarden zijn in de vorm van terrassen aangelegd om erosie tegen te gaan en de wijngaarden goed te kunnen bewerken. De regio Anjou is natuurlijk vooral bekend om zijn productie van zoete witte wijn, maar ook de droge witte wijnen, die hier vandaan komen, gemaakt van de chenin blanc, en de rode cabernet franc wijnen zijn van geweldige kwaliteit. Dit domein is druk doende om alle wijngaarden om te zetten naar biologische wijnbouw.

Ook interessant voor jou:

  • Bestel vandaag, overmorgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen