Skip to main content
Joseph Drouhin Pouilly-Vinzelles

Classic white 4.0

Joseph Drouhin Pouilly-Vinzelles

Oorsprong - Frankrijk 2020 75CL 13%

De gemeente Vinzelles heeft geen Premier Cru wijngaarden, waardoor ook de beste druiven van de streek gebruikt worden voor de ‘gewone’ Pouilly-Vinzelles. Met perzik, bloemen, hazelnoot en kaneel.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Joseph Drouhin Pouilly-Vinzelles

Het leuke van de minder bekende gemeente appellations in de Bourgogne is dat deze wijnen wel een geweldige kwaliteit leveren, maar niet het bijbehorende prijskaartje dragen. Van de beste chardonnaydruiven uit de streek maakt Drouhin deze Pouilly-Vinzelles. Het is een klassieke Bourgogne met de smaak van perzik, hazelnoot en kaneel.

Verpakt in een mooie geschenkverpakking maakt dit een goed cadeautje voor jezelf of voor iemand anders!

Lekker bij kreeft , krab en tijgergarnalen
4.0
  • Een gouden volle heerlijke bourgogne met een mooie lange afdronk. Zeer aan te bevelen!!
Chardonnay

Met de chardonnay druif kunnen veel verschillende wijnen worden gemaakt; van subtiele, zeer frisse Chablis tot aan houtgelagerde, rijke, volle wijnen.

Beschrijving Een ware klassieker deze witte Bourgogne van Maison Joseph Drouhin en daarom perfect als relatiegeschenk. Bestel snel en gemakkelijk online.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 13%
Soort chardonnay
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Maison Joseph Drouhin 7, Rue d'Enfer, Beaune, France Email: maisondrouhin@drouhin.com Website: www.drouhin.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

3 keer bekroond
Oogstjaar 2014
89 punten

Tim Atkin

Oogstjaar 2016
88 punten

Wine Advocate

Oogstjaar 2017
91 punten

James Suckling

Ons verhaal

Frankrijk, Bourgogne
Maison Joseph Drouhin Bourgogne

Maison Joseph Drouhin is opgericht in 1880. Het huis bezit wijngaarden verspreid over de Bourgogne in de topregio’s Chablis, Côte de Nuits en Côte de Beaune. Momenteel is het bedrijf in handen van de vierde generatie. Wijnmaakster is Veronique Drouhin. Haar broer Philippe is verantwoordelijk voor de wijngaarden en de oudste broer Fréderic Drouhin is algemeen directeur. Hun vader, Robert Drouhin, kocht in de jaren ’60 de beste wijngaarden van Chablis, die destijds zwaar verwaarloosd waren. Drouhin maakt wijnen van druiven uit hun eigen wijngaarden, maar ook van aangekochte druiven van boeren uit de Bourgogne.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen