Skip to main content

Alles over mousserende wijn


10x champagne sabreren

10x champagne sabreren

Een champagnefles openen op de gewone manier te saai? Dan is sabreren een spectaculair alternatief. Hierbij breek je de top van de fles met een zwaard. Tenminste, dat is de traditionele manier. Er zijn nog andere manieren om je champagnefles te openen.

TRADITIONEEL SABREREN

Met een zwaard de top van een champagne fles er af hakken is natuurlijk erg spectaculair. Toch kan deze manier als de traditionele sabreer-techniek beschouwd worden. Word een pro in sabreren met behulp van deze drie simpele stappen. Zo zorg jij zelf voor het entertainment tijdens je feest! 

SPECTACULAIR SABREREN

Van strijkijzer tot snowboard; er zijn talloze originele en spectaculaire manieren om je fles champagne te sabreren. We lichten er graag 10 voor je uit met bewegend bewijs dat het werkt! Het vergt wel wat oefening om rondvliegende glasscherven te voorkomen.

BEKIJK ALLE CHAMPAGNES
MET EEN GLAS
MET EEN LEPEL
MET EEN IPHONE
MET EEN STRIJKIJZER
MET EEN GOLFCLUB
MET EEN SKI
MET EEN SNOWBOARD
MET EEN BIJL
MET EEN PANTOFFEL
MET EEN KEUKENMES

MEER OVER CHAMPAGNE?

Open je de champagnefles toch liever op de normale manier? Dat kan in drie stappen! Of misschien weten hoe je champagne moet serveren of proeven als de fles eenmaal open is? Lees dan onze andere how-to's en leer alles over champagne!

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.