Skip to main content
Joseph Drouhin Chablis Vaudon Premier Cru

Classic white 5.0

Joseph Drouhin Chablis Vaudon Premier Cru

Frankrijk - Chardonnay 2021 75CL 12,5%

Deze krachtige Chablis Vaudon Premier Cru heeft een rijke smaak omdat hij op hout is gerijpt. Een zeer verfijnde Franse wijn voor een bijzondere gelegenheid.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Joseph Drouhin Chablis Vaudon Premier Cru

Deze krachtige Chablis Vaudon Premier Cru heeft een rijke smaak omdat hij op hout is gerijpt. Je proeft in deze witte wijn de smaak van noten. Een zeer verfijnde Franse wijn voor een bijzondere gelegenheid.

Lekker bij delicate vis en coquilles
5.0
Druivensoort
Druivensoort
Chardonnay

Met de chardonnay druif kunnen veel verschillende wijnen worden gemaakt; van subtiele, zeer frisse Chablis tot aan houtgelagerde, rijke, volle wijnen.

Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Deze krachtige Chablis Vaudon Premier Cru heeft een rijke smaak omdat hij op hout is gerijpt. Een zeer verfijnde Franse wijn voor een bijzondere gelegenheid.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 12,5%
Soort chardonnay
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Frankrijk
Contactgegevens Leverancier
Drouhin Vaudon 7, Rue d'Enfer, 21200, France Email: luciegirardin@drouhin.com Website: http://www.drouhin-vaudon-chablis.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Frankrijk, Bourgogne
Maison Joseph Drouhin Bourgogne

Maison Joseph Drouhin is opgericht in 1880. Het huis bezit wijngaarden verspreid over de Bourgogne in de topregio’s Chablis, Côte de Nuits en Côte de Beaune. Momenteel is het bedrijf in handen van de vierde generatie. Wijnmaakster is Veronique Drouhin. Haar broer Philippe is verantwoordelijk voor de wijngaarden en de oudste broer Fréderic Drouhin is algemeen directeur. Hun vader, Robert Drouhin, kocht in de jaren ’60 de beste wijngaarden van Chablis, die destijds zwaar verwaarloosd waren. Drouhin maakt wijnen van druiven uit hun eigen wijngaarden, maar ook van aangekochte druiven van boeren uit de Bourgogne.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.