Rosemary Rum Collins

INGREDIËNTEN

  • 45 ml witte rum
  • 60 ml sodawater
  • 30 ml vers citroensap
  • 15 ml Monin suikersiroop
  • Dash Angostura bitters 
  • 2 citroen wedges
  • Rozemarijn takje
  • Soort glas: longdrink

BEREIDINg

  1. Vul een longdrink glas met ijsblokjes. Voeg 45 ml rum, 30 ml vers limoensap , 15 ml Monin suikersiroop, 1 scheutje Angostura bitters en 60 ml sodawater toe. 
  2. Roer en garneer met 2 partjes citroen en 1 takje rozemarijn.

Collins

GEMIXT DOOR TESS

Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reis de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars van de wereld: Door 74 in Amsterdam. Onlangs werd ze verkozen tot Beste Bartender van Nederland! Lees meer over Tess en bekijk haar recepten op haar profielpagina.



1 Review

(15 stemmen)
Dr. Siegert Angostura Bitter 10CL
Niet meer beschikbaar