Skip to main content

Recept en inspiratie


Scottish Apple

Scottish Apple

Scottisch Apple: een heerlijke zomerse cocktail! Je maakt hem snel en gemakkelijk. Zo heb je meer tijd om van de zon te genieten. Ontdek alles over deze cocktail!

Kleine glaasjes met Scottish apple

INGREDIËNTEN

  • 45 ml Johnnie Walker Red Label
  • 90 ml troebel appelsap
  • 15 ml vers citroensap
  • 10 ml ahornsiroop
  • Rode appel

 

ZO MAAK JE HEM

  1. Schenk de whisky, appelsap, ahornsiroop en het citroensap in een shaker.
  2. Vul de shaker met ijsblokjes en shake hard. 
  3. Strain de cocktail in een rocksglas gevuld met ijsblokjes.
  4. Garneer met schijfjes rode appel.

Gemixt door Tes

Tess

Tess Posthumus is freelance hospitality professional. Ze reis de hele wereld over en werkt bij een van de beste cocktailbars van de wereld: Door 74 in Amsterdam. Onlangs werd ze verkozen tot Beste Bartender van Nederland! Lees meer over Tess en bekijk haar recepten op haar profielpagina.

PROEF MEER!

Dit recept komt uit het Proef! magazine. 

Nog meer koken? We hebben meer dan 400 recepten met bijbehorende wijnen voor je om te ontdekken. Ook het magazine Proef! ontvangen? Met, naast recepten, de bijzondere, gekke, prachtige verhalen áchter de fles. Activeer dan nu Mijn Gall & Gall Premium (Klantenkaart).

LEKKER MIXEN

Zo. Nu weet je precies hoe je de perfecte Scottish Apple moet maken! Wil je nu eens wat anders? Ga dan terug naar alle cocktails of mixrecepten. Bekijk ook  de populairste cocktails van Nederland: Gin-tonicBloody MaryMojitoCaipirinha en Pina Colada. Genoeg te ontdekken met meer dan 300 cocktailrecepten van Gall & Gall!

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.