Skip to main content

Alles over mousserende wijn


Top 5 mousserende wijnen

Mousserende wijnen
Mousserende wijnen

Met een fles mousserende wijn maak je van elk moment een feestje. Een bijzondere fles champagne uit Frankrijk of een Spaanse bubbelende cava. Maar ook een hippe Italiaanse prosecco in je glas maakt je borrel net iets feestelijker. Bekijk hier onze top 5 mousserende wijnen!

Bekijk alle mousserende wijnen

TOP 5 CHAMPAGNE

Bij een speciale gelegenheid kan een mooie Champagne natuurlijk niet ontbreken. Om jou te helpen vind je hieronder onze top 5 Champagnes om deze bijzondere momenten te vieren. Wist je trouwens dat Champagne alleen Champagne mag heten als dit ook uit de Champagne streek in Frankrijk komt? 

TOP 5 MOUSSERENDE WIJNEN VOOR EEN FEEST

Iets te vieren? Dan is de aftrap van een feest met een glas bubbels natuurlijk extra feestelijk. In deze top vijf vind je de lekkerste mousserende wijnen voor een feestje. Uiteraard ook een alcoholvrije bubbel, zodat de mensen die geen alcohol drinken gewoon mee kunnen toasten. 

TOP 5 MOUSSERENDE WIJNEN ONDER EEN TIENTJE

Mousserende wijnen kunnen best wat kosten, met name Champagne. Daarom hebben wij onze vijf favoriete mousserende wijnen onder een tientje alvast voor jou geselecteerd. Ook ideaal voor in een cocktail!

TOP 5 MOUSSERENDE BRUNCH WIJNEN

In deze top vijf vind je heerlijke mousserende wijn voor bij de brunch. Uiteraard kun je met deze mousserende wijnen ook een lekkere Mimosa maken voor de brunch.  

TOP 5 LUXE MOUSSERENDE WIJNEN

Bij een uitzonderlijk moment is het fantastisch om daar ook een uitzondelijke mousserende wijn bij te drinken. Zo maak je de herinnering aan de viering van een prestatie of andere speciale gelegenheid helemaal compleet. Hieronder onze top vijf selectie.

MEER LEZEN OVER MOUSSERENDE WIJNEN

Wil jij meer weten over mousserende wijnen? Bekijk hier het antwoord op 7 mousserende vragen. Of lees alles over de geschiedenis van champagne. Ook kun je een van de onderstaande artikelen lezen voor nog meer mousserend! 

Bekijk alle mousserende wijnen

OOK LEUK OM TE LEZEN:

Hieronder meer informatie over mousserende wijnen. Zo kom je snel meer te weten en kun je aan jou gezelschap meer vertellen over jouw gekozen fles.

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.