Skip to main content

5x Asperge recepten om je vingers bij af te likken

5x Asperge recepten om je vingers bij af te likken

1. PASTA MET GAMBA'S EN GROENE ASPERGES

Knapperige asperges samen met gamba's, een beetje spek en mascarpone. De ingrediënten voor een heerlijke zomerse pasta. In drie stappen staat ie voor je neus. Genieten, zeker met een lekker glaasje chardonnay.  

Lekker met: 

2. CROSTINI'S MET MONCHOU EN ASPERGES

Een borrelhapje om je vingers bij af te likken. 

Lekker met:

3. ASPERGESALADE MET ZALM

Groene asperges zijn heerlijk voor in je salade. Lekker knapperig en samen met de zalm een perfecte smaakmaker voor in jouw zomersalade. 

Lekker met:

4. KIPPENBOUILLON MET ASPERGES

Het klinkt misschien een beetje gek, maar wat is ie lekker. Een romige soep met witte asperges. Helemaal lekker met een wit wijntje. 

Lekker met:

5. QUICHE MET WITTE ASPERGES EN PITTIGE BELEGEN KAAS

Dit is onze favoriet. Ook een hele goede voor als je visite krijgt, want je maakt van te voren de taart en stopt hem in de oven zodra je gasten er zijn. Met de pittige kaas en asperges wordt dat zeker genieten. 

Lekker met:


Nog meer asperge?

Toch liever een echte asperge klassieker? Probeer dan zalm met groene asperges en citroen. Of helemaal fan van gamba’s of garnalen? Bekijk dan het recept voor Hollandse garnalen met groene asperges en avocado. Meer inspiratie nodig? Gall meer dan 400 andere recepten!

 

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.