Skip to main content

Veiligheidswaarschuwing:  Texels Skuumkoppe. Klik hier voor meer informatie.

Vendanges Mademoiselles Blanc Bio

Classic white 2.9

Vendanges Mademoiselles Blanc Bio

Oorsprong - Spanje 75CL 0%

Door een uniek productieproces wordt deze witte wijn gedealcoholiseerd. Uiteindelijk blijft er 0,0% alcohol over in de wijn. Hij wordt gemaakt van Spaanse druiven.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Vendanges Mademoiselles Blanc Bio

Door een uniek productieproces wordt deze witte wijn gedealcoholiseerd. Uiteindelijk blijft er 0,0% alcohol over in de wijn. Hij wordt gemaakt van Spaanse druiven. De wijn is behalve alcoholvrij ook biologisch gecertificeerd. Dat betekent dat er geen chemische meststoffen of bestrijdingsmiddelen worden gebruikt. Vendanges Mademoiselle Blanc Organic is een droge witte wijn. Elegant en fruitig. Ideaal om te serveren bij gerechten met vis of kip. Ook lekker bij salades, varkens- en kalfsvlees. Of gewoon bij de borrel.

Lekker bij borrel , vis en kip
2.9
  • Het is één van de weinige alcoholvrije wijnen die ik een redelijk alternatief vindt. De wijn is gelukkig niet zo zoet als de meeste alcoholvrije alternatieven.
  • Bio wijn is niet echt mijn ding. Deze was te zoet.
  • Niet lekker. Zuur
Bevat sulfur dioxide and sulfits
Beschrijving Door een uniek productieproces wordt deze witte wijn gedealcoholiseerd. Uiteindelijk blijft er 0,0% alcohol over in de wijn. Hij wordt gemaakt van Spaanse druiven.
Inhoud 75 Centiliter
Alcoholpercentage 0%
Soort blend
Ingrediënten Contains sulfites
Allergie-informatie Sulfur Dioxide and Sulfits
Oorsprong Spanje
Contactgegevens Leverancier
Orient drink Avenue Blonden13, LIEGE, Belgium Website: www.universdrink.com Email: administration@nightorient.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

België
Univers Drink

Sinds 2009 maakt Univers Drink alcoholvrije dranken. Het bijzondere van de wijnen van Univers Drink is dat alle alcohol uit de wijn wordt gehaald, waardoor een eindproduct ontstaat met 0,0% alcohol. En dat zonder ten koste te gaan van de smaak van de wijn. Juist doordat er in het geheel geen alcohol in de wijn zit, zijn de producten van Univers Drink geschikt voor een uitgebreide doelgroep variërend van zwangere vrouwen en sportievelingen tot verantwoorde bestuurders en mensen die de smaak en de effecten van alcohol niet willen. De producten van Univers Drink verschijnen onder verschillende merknamen op de markt. De Vendanges Mademoiselle wijnen zijn niet alleen 100% alcohol vrij, ze zijn ook biologisch gecertificeerd.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen