
Fresh red
2e halve prijs
Villa Locatelli Cabernet Franc
Oorsprong - Italië 2018 75CL
De oerdruif cabernet franc komt uit Frankrijk, maar je vindt hem ook in het noordoosten van Italië: Friuli. Met cassisfruit, bramen, zwarte bessen en wat groene kruiden zoals munt en eucalyptus.
Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie
Alles over Villa Locatelli Cabernet Franc
De cabernet franc is een van de eerste 'internationale druiven' die is aangeplant in Friuli. Deze druif is al 200 jaar populair in de Friuli's wijngaarden. Herken de typiciteit van deze druif door de tonen van cederhout, bramenfruit en kersen. Deze wijn is heerlijk fruitig, niet al te zwaar en toegankelijk van smaak.
Dit is de voorouder van de merlot en cabernet sauvignon die een wat hogere zuurgraad heeft. Past perfect bij gerechten met tomatensaus of sauzen met azijn.
Beschrijving | De cabernet franc is een van de eerste 'internationale druiven' die is aangeplant in Friuli. Deze druif is al 200 jaar populair in de Friuli's wijngaarden. |
Inhoud | 75 Centiliter |
Soort | cabernet franc |
Ingrediënten | Contains sulfites |
Allergie-informatie | Sulfur Dioxide and Sulfits |
Oorsprong | Italië |
Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.
Ons verhaal
Angoris is de uitzonderlijke range van topwijnen van de familie Locatelli uit Friuli. Onder de naam Villa Locatelli maken zij ook makkelijk drinkbare, heerlijke, eenvoudige wijnen voor alledaags genot. Angoris is echter een klasse apart. De druiven zijn afkomstig uit de meest gunstig gelegen wijngaarden en de wijnmaker ziet het als een sport om juist de eigenschappen van die wijngaard door te vertalen in je glas. Dit levert wijnen op met een hogere complexiteit en een geweldige balans. Je kan ze ook rustig een paar jaar laten liggen. Als het je lukt tenminste…