Skip to main content

Whisky

Filters voor Whisky

Filters voor Prijs

10 tot 15 euro (1) 15 tot 20 euro (1) 20 tot 30 euro (21) 30 euro en meer (21)

Filters voor Land

Schotland (289) Ierland (44) Verenigde Staten (38) Japan (16) Canada (7) India (4) Frankrijk (3) Nederland (3) Wales (1) Zuid-Afrika (1) Zweden (1)

Filters voor Acties

Voor iedereen (4)

Filters voor Soort

Malt (22) Blend (21)

Filters voor Merk

Jameson (8) Teeling (3) The Busker (4) Overig (29)

Filters voor Kenmerken

Jim Marray (13) World Whiskies Awards (7) Int. Wine & Spirits Competition (11) IWSC (3)

Filters voor Regio

Filters voor Inhoud

450 cl (1) 100 cl (4) 70 cl (33) 35 cl (1)

Filters voor Alcoholpercentage

40% (31) 41% tot 50% (7)
Bekijk 44 producten

Ierse whiskey kopen

Op zoek naar een whiskey van Ierse bodem? Bekijk dan ons assortiment aan de beste Irish whiskey’s.

12 van de 50 resultaten weergegeven

Meer resultaten
20 tot 30 euro 22 30 euro en meer 18 Schotland 289 Ierland 44 mild & zacht 33 krachtig & rokerig 1 Voor iedereen 4 Malt 22 70 cl 33

12 van de 50 resultaten weergegeven

Meer resultaten

Ierse whiskey bestellen

De Ieren hebben beschouwen zichzelf als de onbetwiste uitvinders van whiskey en daar zijn ze trots op. Vandaar dat de rijke en krachtige Ierse whiskey’s niet mogen ontbreken op jouw lijstje van geproefde whiskey’s. Geen tijd om in de winkel langs te komen om een Ierse whiskey te kopen? Bij Gall bestel je whiskey heel eenvoudig online. Lees hier alles over online Ierse whiskey bestellen.

Ierse whiskey soorten

Bij Gall bestel je twee soorten Irish whiskeys. Zo verkopen wij een Ierse Blended Whiskey. Deze whiskey’s zijn samengesteld uit Single Grain whiskey’s en malt whiskey’s. Ze bestaan voor 60-80% ongemoute gerst. De overige 20-40% bestaat uit gemoute gerst en grain whiskey. Het graan wordt gedroogd in steenkool ovens. Hierdoor zijn Ierse whiskey’s zacht en mild rokerig van smaak. Ook verkopen wij een Irish Pot Still Whiskey. Dit is een Single Malt Whiskey en een echte Ierse uitvinding. Je vindt deze soort dan ook alleen in Ierland. Bij een Irish Pot Still whiskey wordt zowel gemoute als ongemoute gerst tijdens het productieproces gebruikt.

Meer weten over Irish whiskey? Lees dan eens over de verschillende Ierse whiskey soorten.

Ierse whiskey merken

Bij Gall verkopen wij Irish whiskey van prijswinnende merken. De whiskey’s van Jameson zijn zeer verschillend. Hou jij van een fruitige whiskey? Kies dan voor een Jameson Crested. Ben jij een beginnende whiskey drinker? Dan hebben wij de toegankelijke Jameson Signature. Er is dus voor ieder wat wils! Naast Jameson heb je bijvoorbeeld ook keuze uit de whiskey’s van Tullamore Dew. De originele whiskey is wereldwijd bekend door zijn zachte en toegankelijke smaak. Deze kan dus niet in jouw collectie ontbreken.

Ierse whiskey aanbieding

Je hoeft niet naar de winkel toe om een goede fles whiskey te kopen. Je bestelt jouw Irish whiskey namelijk eenvoudig online. Wil je de beste Ierse whiskey’s met korting kopen? Op onze actiepagina vind je scherpe deals op diverse whiskey’s. Wie weet staat jouw favoriete whiskey er wel bij voor een zacht prijsje! Koop je vaker whiskey bij ons? Dan hebben wij iets voor je! Met de klantenkaart van Gall & Gall krijg je 10% korting op alle whiskey’s. Ook krijg je elke maand toegang tot speciale acties. Schrijf je snel in!

Meer weten over whisky?

In de wereld van whisky is er veel te ontdekken en te proeven. Wil je meer over whisky leren? Bekijk dan eens onze ontdekpagina’s en leer hoe je van een beginnende whiskydrinker, een echte expert wordt!