Skip to main content

Veiligheidswaarschuwing:  Texels Skuumkoppe. Klik hier voor meer informatie.

Baileys Birthday Cake

Creamlikeur

Baileys Birthday Cake

70cl 17%

Baileys introduceert: De verjaardagstaart die je gewoon kunt drinken! Het nieuwe vieren doe je voortaan in vloeibare vorm met Baileys Birthday Cake.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Baileys Birthday Cake

De Baileys Birthday Cake brengt de magie terug in de verjaardagen met een verleidelijke ultieme twist. Proef heerlijk biscuitgebak, gemengd met romige Irish Cream, voor een verrassende verjaardagstraktatie. Geniet met ijs, als verjaardagsdrankje of gebruik het als ingrediënt in je favoriete verjaardagstaartmix.

Smaak Taart
Bevat milk and its derivatives
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 17%
Ingrediënten Bevat MELK Toevoegingen: emulgator (E471), zuurteregelaar (E331).
Allergie-informatie Milk and its Derivatives
Contactgegevens Leverancier
R&A Bailey & Co. Nangor Road, Dublin 12, Ireland Website: baileys.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Ierland, Dublin
Baileys Dublin

Rond 1971 zocht Gilbey’s, een gin- en wijnbedrijf uit Dublin, naar een typisch Iers product. Ze besloten om de twee meest typische Ierse producten, melk en whiskey te combineren. Inmiddels vormen 1500 speciaal geselecteerde Ierse boerderijen met in totaal 40.000 koeien en het Ierse ‘levenswater’ de unieke basis van Baileys Irish Cream. Binnen 36 uur wordt de melk van de koeien tot room verwerkt en gemengd met de whiskey. De whiskey conserveert de room, waardoor er geen conserveermiddelen in Baileys verwerkt hoeven te worden. Whiskey werkt zelfs zo goed, dat een twee jaar oude fles Baileys smaakt alsof die vandaag gemaakt is!

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen