Skip to main content

Likeur cadeaus

Filters voor Likeur cadeaus

Filters voor Soort

Filters voor Prijs

10 tot 20 euro (5) 20 tot 30 euro (13) 30 tot 40 euro (1) 50 euro en meer (1)

Filters voor Acties

Acties voor iedereen (1)

Filters voor Land

Engeland (1)

Filters voor Merk

icon
Amaro (1) Bailey's (1) De Kuyper (1) Disaronno (3) Frapin (1) Gall & Gall (1) Gozio (1) Isolabella (2) Licor 43 (2) Mozart (1) O'Donnell (1) Pallini (1) Santa Maria (3) Tia Maria (1)
Geen resultaten
Bekijk 20 producten

12 van de 22 resultaten weergegeven

Meer resultaten

12 van de 22 resultaten weergegeven

Meer resultaten

Likeur Cadeau

Een fles likeur cadeau geven? Een fles likeur is altijd een goede keuze, want wie lust dat niet? En er is zoveel keuze! Naast onze speciale likeur cadeaupakketten, zijn er nog meer dan 200 flessen waar je uit kunt kiezen. Dus voor de liefhebber van een lekkere fles koffielikeur of creamlikeur ben je bij ons aan het juiste adres. Maar er is nog veel meer, zoals: notenlikeur, citroenlikeur, vanillelikeur, fruitlikeur of anijslikeur.  Met een fles mixlikeur maak je de lekkerste cocktails of mixen. En er zijn zelfs alcoholvrije likeuren

Bekende merken likeur cadeaus 

Soms weet je gewoon wat het favoriete merk is van degene waar jij een likeur cadeau voor wilt kopen. Dan zoek je naar een leuk Licor 43 cadeaupakket bijvoorbeeld. Of de Amaretto fan, die verwen je met een Amaretto cadeaupakket. De Italië vakantieganger: die krijgt natuurlijk een Limoncello pakket! Maar je kunt ook kiezen voor een Tia Maria cadeaupakket met glazen! De laatste favoriet van velen is Baileys: deze heerlijke creamlikeur is er in vele smaken en verstuur je zo in een leuke cadeauverpakking!  

Likeur cadeaupakket met glas 

Een echt cadeau is het natuurlijk als er een bijpassend glas bij je likeur cadeaupakket zit. Ook dat vind je in ons assortiment. Genoeg keuze in likeur cadeaus met een glas erbij. Dat geeft (en drinkt) net wat lekkerder! Ontdek al onze cadeaus > 

Likeur cadeau in laten pakken 

Een likeur fles zonder verpakking kun je gemakkelijk laten inpakken in een van onze mooie cadeauverpakkingen. Je kunt je fles direct naar de gelukkige sturen met een leuk wenskaartje erbij. Of laat hem thuis bezorgen om persoonlijk cadeau te geven. Bestel je bij ons je voor 22:00 uur, dan leveren wij jouw cadeau de volgende dag bij je thuis, in een Gall & Gall winkel in de buurt of bij de gelukkige thuis.  

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.