Skip to main content
Malibu Passionfruit

Mixlikeur 4.5

Malibu Passionfruit

70CL 21%

De Caraïben zijn al honderden jaren de thuisbasis van rum, maar het is nóg langer de thuisbasis van heerlijk fruit! Malibu heeft deze twee gecombineerd om Malibu Passionfruit te creëren.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen

Alles over Malibu Passionfruit

De Caraïben zijn al honderden jaren de thuisbasis van rum, maar het is nóg langer de thuisbasis van heerlijk fruit! Malibu heeft deze twee gecombineerd om Malibu Passionfruit te creëren. Proef de volle smaak van passievrucht en bereid je voor op een feestje in je mond. De smaak van verse, rijpe passievruchten ontmoet zachte Caribische rum, veelzijdig en verfrissend. Perfect voor het maken van bijvoorbeeld Passionfruit-Mojito's of mix 'm simpel 'on the rocks'-met bruisend water.

4.5
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 21%
Contactgegevens Leverancier
Pernod Ricard España S. A. Ctra, De Manzanares a arenas de San Juan, Km 20, 13660 Las Labores, Ciudad Real, Spain. Website: www.malibudrinks.com
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Barbados, Bridgetown
Malibu Bridgetown

De oorsprong van Malibu ligt in het midden van de 17e eeuw, toen rum op het eiland Barbados voor het eerst werd geproduceerd. De bekende rum met kokos werd echter pas als merk in 1893 ontwikkeld in de West Indies Rum Distillery, een wereldberoemde distilleerdij. Het is de Twelve Island Shipping Company die verantwoordelijk was voor de distributie van Malibu, eerst in de 12 eilanden van de Antillen/Caribische gebied, en later in de rest van de wereld. Sindsdien is Malibu uitgegroeid tot een succesvol internationaal merk, de nummer 1 rum met kokos in de wereld!

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen