Skip to main content

1 APRIL:
Gall & Gall X Zaanse Mayonaise likeur

Voor velen een opluchting, de Zaanse Mayonaise Likeur was inderdaad een 1 april grap... Maar niet getreurd, want we hebben wel genoeg wijnen in ons assortiment die perfect samengaan met je frietjes en Zaanse Mayonaise. Probeer het zelf!

image

Mayo Tai Cocktail

Probeer de Mayo Tai, een heerlijke romige cocktail die je binnenkort kunt maken met de Zaanse Mayo likeur!

Ingrediënten

  • 30 ml Zaanse Mayonaise likeur
  • 30 ml witte rum
  • 15 ml donkere rum
  • 15 ml orgeat siroop (amandelsiroop)
  • 15 ml vers limoensap
  • Een scheutje triple sec of sinaasappellikeur
  • IJsblokjes
  • Optioneel: een klein beetje sojasaus voor een umami-effect
  • Limoenpartje
  • Munttakje 

Zo maak je de Mayo Tai cocktail

  1. Vul een shaker met ijsblokjes.
  2. Voeg de Zaanse Mayonaise likeur, witte rum, donkere rum, orgeat siroop, vers limoensap, en een scheutje triple sec toe.
  3. Schud het mengsel goed tot het goed gekoeld is.
  4. Vul een glas met ijs en zeef de cocktail in het glas.
  5. Voeg desgewenst een klein beetje sojasaus toe voor een extra umami smaak.
  6. Garneer met een limoenpartje en een munttakje.
image

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.