Skip to main content
Tia Maria cadeauset met 2 glazen

Cadeau

Per artikel

Tia Maria cadeauset met 2 glazen

70CL 20%

TIA MARIA is een exotische infusie van natuurlijke vanille en de beste, perfect gebrande verse koffie. Het geheel wordt gecompleteerd met een vleugje Jamaicaanse rum. Nu in een geschenkverpakking met 2 mooie tumbles glazen.

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Alles over Tia Maria cadeauset met 2 glazen

Het originele recept van Tia Maria werd in de jaren 50 van de 20e eeuw teruggevonden door Dr. Kenneth Leigh Evans, die de likeur in productie nam en op de markt bracht.

De rijke koperen en gouden amberkleurige tonen gaan over in een betoverend boeket en maken Tia Maria tot een ideaal mixdrankje voor exotische cocktails.

Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 20%
Contactgegevens Leverancier
ILLVA Saronno S.p.A via Archimede 243, 21047 Saronno (VA), Italy
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, die√ęt of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Ons verhaal

Italië
Tia Maria

De legende van TIA MARIA gaat terug op het midden van de 17de eeuw toen een mooie en jonge aristocratische Spaanse vrouw de Koloniale Oorlogen ontvluchtte die toen net waren overgeslagen naar Jamaica. Haar dienstmeid slaagde erin een familieschat te redden, een juwelendoosje met oorringen, afgezet met zwarte parels; er zat een manuscript bij waarin een recept stond voor een mysterieuze likeur. Het recept kreeg de naam van deze moedige vrouw: TIA MARIA. Het recept werd in de jaren ’50 van de 20e eeuw teruggevonden door Dr. Kenneth Leigh Evans, die de likeur in productie nam en op de markt bracht. ILLVA Saronno maakt TIA MARIA nog steeds volgens het oorspronkelijke recept en exporteert het product naar meer dan 60 landen.

  • Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-

  • Veilig betalen