Skip to main content
Tia Maria Matcha Cream Liqueur

Creamlikeur

Per fles

Tia Maria Matcha Cream Liqueur

Italië - Creamlikeur 70CL 17%

Een premium cream likeur met natuurlijk Matcha-thee-extract. Tia Maria Matcha heeft natuurlijke cafeïne uit Matcha en een iets lager alcoholpercentage.

Online niet op voorraad

Je kunt altijd binnen 14 dagen de koop ontbinden. Meer informatie

Tia Maria Matcha Cream Liqueur

70CL

Alles over Tia Maria Matcha Cream Liqueur

Een premium cream likeur met natuurlijk Matcha-thee-extract. Tia Maria Matcha heeft natuurlijke cafeïne uit Matcha en een iets lager alcoholpercentage.

Smaak Cream
Bevat milk and its derivatives
Beschrijving Een premium cream likeur met natuurlijk Matcha-thee-extract. Tia Maria Matcha heeft natuurlijke cafeïne uit Matcha en een iets lager alcoholpercentage.
Inhoud 70 Centiliter
Alcoholpercentage 17%
Ingrediënten Ingredients: CREAM, water, sugar, alcohol, matcha extract (2%), natural flavouring, MILK PROTEIN, maltodextrin. E150d, E102, E133, E452i.
Allergie-informatie Milk and its Derivatives
Contactgegevens Leverancier
ILLVA SARONNO S.p.A. Via Archimede 243 Saronno (VA) ITALY Website: www.tiamaria.com
Voedingswaarden
Soort per 100 ml
Energie 1105 Kilojoule (263 Kilocalorie)
Over productinformatie

Bij Gall & Gall doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van de producten die we verkopen zo accuraat mogelijk zijn. Echter, omdat producten regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingredienten, voedingswaarden, dieët of allergie-informatie geregeld veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te nuttigen. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze klantenservice.

Smaak Cream

Ons verhaal

Italië, Saronno
Italië, Saronno
Tia Maria Italië, Saronno
De legende van TIA MARIA gaat terug op het midden van de 17de eeuw toen een mooie en jonge aristocratische Spaanse vrouw de Koloniale Oorlogen ontvluchtte die toen net waren overgeslagen naar Jamaica. Haar dienstmeid slaagde erin een familieschat te redden, een juwelendoosje met oorringen, afgezet met zwarte parels; er zat een manuscript bij waarin een recept stond voor een mysterieuze likeur. Het recept kreeg de naam van deze moedige vrouw: TIA MARIA. Het recept werd in de jaren ’50 van de 20e eeuw teruggevonden door Dr. Kenneth Leigh Evans, die de likeur in productie nam en op de markt bracht. ILLVA Saronno maakt TIA MARIA nog steeds volgens het oorspronkelijke recept en exporteert het product naar meer dan 60 landen.

Anderen kochten ook

  • icon
    Bestel voor 22:00 vandaag, morgen in huis
  • icon

    Gratis bezorging vanaf € 55,-

  • icon
    Veilig betalen

Het product is toegevoegd aan je favorieten en is alleen beschikbaar in deze browser. Log in of registreer om je favorieten op te slaan naar je acccount.